19 Mayıs İlçesine Avrupa Standartlarında Yüzme Havuzu

19 Mayıs İlçesinde, yapımına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu göz kamaştırıyor.

19 Mayıs İlçesine Avrupa Standartlarında Yüzme Havuzu

        61.Hükümet Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç döneminde yatırım programına alınan 19 Mayıs ilçesine yapılacak olan 500 seyirci kapasiteli Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı başladı.

       Proje hakkında açıklama yapan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; Suat Kılıç Bulvarı Sevgi Evleri yanındaki belediyemize ait olan 5.480 metrekare arsayı, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza devrettik. Bakanlığımız buraya taban alanı 3.100 metrekare olan, toplam 8.250 metrekare bina alanına sahip Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapımı için ihalesini gerçekleştirdi.
Yüklenici firma Serkan İnşaat Tic.A.Ş yetkilisi Şantiye Şefi Ünal Seven belediyemizden inşaat ruhsatını aldı ve inşaat çalışmalarına başladı. İnşaatın 2017 yılının ilk çeyreğinde hizmete gireceğini belirtti.
        Yarı olimpik yüzme havuzu içerisinde bulunan projenin detaylarını aktaran Başkan Topaloğlu,"400 metrekare ebatında yetişkin havuzu ve 96 metrekare ebatında çocuk havuzu, 500 kişilik bir seyirci kapasitesi, fitnes salonu, saunası, vitamin barı, mesciti, fuayesi, dinlenme odaları, soyunma odaları, giyinme odalarıyla komple bir tesis olacak. İnanıyoruz ki burada insanların stres atacakları, spor yapacakları çok güzel bir alan oluşacak" dedi.

          NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2015, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER