Av. Orhan Kırcalı'dan Bayram Mesajı

Kurban Bayramımızın Samsunumuz, ülkemiz, halkımız, Türk ve İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını, ülkemiz ve yakın coğrafyamız başta olmak üzere yaşanan acıların sona ermesini, Türkiye’de ve dünyada barış ve esenliğin hâkim olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Herkesin yakınlarıyla birlikte, huzur içinde güzel bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.

Av. Orhan Kırcalı'dan Bayram Mesajı
 Kurban Bayramımızın Samsunumuz, ülkemiz, halkımız, Türk ve İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını, ülkemiz ve yakın coğrafyamız başta olmak üzere yaşanan acıların sona ermesini, Türkiye’de ve dünyada barış ve esenliğin hâkim olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Herkesin yakınlarıyla birlikte, huzur içinde güzel bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. Bu duygularla bütün hemşerilerimin Kurban Bayramını kutluyorum. 

Toplumsal hayatımızın temel taşı olan dinî bayramlar, sevgi, saygı, kardeşlik, barış gibi değerlerin yoğun bir şekilde hissedilmesine vesile olurken, diğer taraftan da insan olmanın erdemlerini güçlü bir şekilde hatırlatmaktadır. Birlik ve beraberliğimizden aldığımız güçle, ülkemize ayak bağı olmaya çalışan tüm sorunların üzerine cesaretle gidilmektedir. Burada önemli olan enerjimizi milletimizin beklentileri doğrultusunda harcamaktır. İhtiyacımız olan yegâne unsur; birliğimizi ve dirliğimizi her şart altında muhafaza etmek; kendimize, milletimize ve devletimize güvenmektir. İnancım odur ki, bu güç ve potansiyel, ülkemizi daha yukarılara taşıyacaktır. Kurban Bayramı vesilesiyle şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı ifade ediyorum.Kutsal Hac görevini ifa eden hemşerilerimin sağlıkla ülkemize dönmelerini temenni ediyorum.

 

Av.Orhan KIRCALI

AK Parti Samsun 26.Dönem Milletvekili Adayı 

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2015, 19:14

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER