AK Parti Milletvekili Köktaş Bayramlaşma Merasimine Katıldı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda gerçekleştirilen 'Bayramlaşma Merasimi’ne katıldı.

AK Parti Milletvekili Köktaş Bayramlaşma Merasimine Katıldı

           AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen Bayramlaşma Merasimine katılarak Samsun Protokolü ve vatandaşlarla biraraya geldi.

          Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Hasan Basri Kurt, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kamu, kurum ve kuruluşlarının yetkileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşların katıldığı merasimde Milletvekili Köktaş, merasime gelenlerle tek tek tokalaşıp, sohbet ederek bayramlarını tebrik etti.

          "78 milyon omuz omuza nice bayramlara" dileklerini ileten Milletvekili Köktaş, "Bir bayram gününde daha birlik ve beraberlik içinde birarada olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Her günümüzün bayram coşkusu ve sevinci içinde geçmesini temenni ediyorum, her birimizin sağlık, mutluluk ve ağız tadıyla nice bayramlara ulaşmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

           Milletvekili Köktaş ayrıca, bayramın ikinci günü saat 11:00'de İl başkanlığında saat 14:00'de Ayvacık'ta, 15:00'te Çarşamba'da, 16:30'da Salıpazarı'nda ve 17:30'da Terme'de, teşkilat üyeleri ve hemşehrileri ile bayramlaşma merasimlerinde biraraya geleceklerini de sözlerine ekledi.

        NAMIK AZGIN
 

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2015, 17:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER