BAFRA 75.YIL HUZUREVİ SAKİNLERİ KERMES AÇTI

Bafra 75.Yıl Huzurevi Sakinleri, Tabakhane Mahallesi Güven Sokakta kermes açıldı. Kermeste Huzurevi sakinlerinin elişleri davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

BAFRA 75.YIL HUZUREVİ SAKİNLERİ KERMES AÇTI

      Huzurevi sakinlerinin el işi göz nuru emeklerini sergilendiği ve satışa sunulduğu kermese; Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra Halk Eğitim Müdürü Yalçın Ak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 75. Yıl Huzur Evi Müdürü Mustafa Erdoğan, Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrem, Bafra Genç İşadamları Derneği Başkanı Yavuz Muratoğlu,  Huzurevi sakinleri ve çok sayıda davetli katıldı.
       Açılış öncesi Huzurevi Müdürü Mustafa Erdoğan hoş geldiniz konuşması yaptı. Mustafa Erdoğan, Kaymakamımız bizim kötü günümüzde de iyi günümüzde de yanımızda oldu. Kendisi her konuda bize destek çıktı. Kendisine sizlerin huzurunda teşekkür ederim" dedi.
       Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise; "Değerli Misafirler öncelikle biliyoruz ki bu hafta Yaşlılar Haftası ve bazı etkinlikler yapılıyor. Bu etkinlikler kapsamında Huzurevi de orada yaşayan misafirlerinin elişi çalışmalarını sergiliyor. Biraz sonra hep birlikte göreceğiz. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yaşlılar Haftasını bir kez daha kutluyorum. Sabah büyüklerimiz bizi makamımızda da ziyaret ettiler. Onlarla da çay içip sohbet etme şansımız oldu. Ben bu serginin hayırlı olmasını diliyor emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
        Bafra ilçe Kaymakam Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı açılış kurdelesini kesip kermesi gezdi.

                                                                                   NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER