banner221

“Hedefimiz modern şehirler yapmak”

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Partimizin her adayının amacı seçim bölgesini modern bir şehir haline getirmektir" dedi.

 “Hedefimiz modern şehirler yapmak”

        AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, yerel seçim çalışmaları kapsamında Yakakent'e giderek partisinin Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kıyma'ya destek verdi. Demir, Kıyma ve diğer ilçe belediye başkan adaylarının hedeflerinin modern şehirler yapmak olduğunu söyledi.

        Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Mehmet Gençoğlu, AK Parti Yakakent Belediye Başkan adayı Hüseyin Kıyma, belediye meclis üyesi adayları ve partililerle birlikte ilçede bazı programlara katıldı. İlk olarak SKM'de partililerle ve vatandaşlarla bir araya gelen Demir, daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Muhtarlarla bir toplantı yapan Demir, Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kıyma ile birlikte sorun ve talepleri dinledi. Daha sonra ilçedeki bazı fabrikalar ziyaret edildi. Demir ve beraberindekiler Kozköy, Asmapınar ve Gündüzlü Köyü'ne de geçerek, vatandaşlarla bir araya gelip, gündeme ve projelere dair konuşma yaptı.

                                   " ADAYLARIMIZDA HEVES VE AZİM VAR"

         AK Parti'deki adayların hepsinin projesi olduğuna ve hizmet için yola çıktığını söyleyen Milletvekili Demir, "Hüseyin Kıyma kardeşimiz gibi diğer tüm adaylarımız vizyon ve projesiyle sizlerin karşısına çıkıyor. Tüm adaylarımızın hedefi seçim bölgesini modern bir şehir haline getirmektir. Bunun için de heves lazım, azim lazım. Bizim adaylarımızın hepsinde de bu var. Mahalle mahalle, köy köy gezip, projelerini anlatıyor ve oylarına talip olduklarını söylüyorlar. Yakakent gibi bir ilçe daha çok gelişmeli ve güzelleşmeliydi. Maalesef bir 5 yıl kaybetti. İnşallah bu seçimde müthiş bir oy oranıyla ilçe de AK Parti, Büyükşehir'de de AK Parti'li adayları seçeceğiz" dedi.

                               "MİLLETİN VEKALETİNE İHANET OLMAZ"

          Konuşmasında güncel olaylara da değinen Demir, son bir yıldır Başbakan Erdoğan'ı yıpratmak için bazı girişimler yapıldığına dikkati çekerek, "Gezi olayları ile başlayan süreç ve 17 Aralık'taki gelişmelerin hepsi Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yıpratmak içindir. Türlü türlü oyunlar, kirli iftiralar, ağıza alınmayacak sözler havada uçuşuyor. Meydanlarda yerel seçim olması gerekirken, genel seçim havası yaşıyoruz. Erdoğan'ı ve AK Parti'yi devirmenin tek yolu sandıktır. Bizi millet bu makama getirdi, milletin vekaletine de ihanet olmaz. 30 Mart'ta sandık geldiğinde milletimiz oynanan oyunlara cevabını verecektir" diye konuştu.

                            "YAKAKENT'İN SORUNLARI ÇÖZÜLECEK"

         AK Parti Yakakent Belediye Başkan adayı Hüseyin Kıyma ise özellikle kırsal kesimin sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu göreve de hizmet üretmek için talip olduğunu belirterek, "Projelerimizi anlattığımız kitapçıklar bastırdık. Biz orada yazan projelerin hepsini hayata geçirmek için yola çıktık. İnşallah sizin desteğinizle de seçilirsek, bunu yapacağız" dedi. AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Mehmet Gençoğlu, 5 yılda bir yapılan seçimin öneminin altını çizerek, AK Parti'ye verilecek her oyun hem ülke geleceği hem de ilçe geleceği için önemli olduğunu söyledi.

                                                                                             NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER