MÜRTEZAOĞLU, MAHALLE MİTİNGİ DÜZENLEDİ

Büyük Birlik Partisi(BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, Bafra ilçesine bağlı Bahçeler ve Alparslan Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

MÜRTEZAOĞLU, MAHALLE MİTİNGİ DÜZENLEDİ

      30 Mart Yerel seçimler öncesi Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan Adayı Serhat Mürtezaoğlu, Bafra ilçesinin Bahçeler ve Alparslan mahallesinde miting yaptı.

        Bafra ilçesinin Bahçeler ve Alparslan Mahallesinde gerçekleşen miting ilgi gördü. Meydanlarda halka hitap eden BBP Bafra Belediye Başkan Adayı Serhat Mürtezaoğlu, meydanları dolduran halkı selamlayarak, projelerinden bahsetti.

       BBP BAFRA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SERHAT MÜRTEZAOĞLU, BAHÇELER VE ALPARSLAN MAHALLESİNDE İLGİ GÖRDÜ   

       BBP. Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, BBP'nin projeleri ile Bafra'nın hızla gelişerek, kısa sürede kabuk değiştireceğini söyledi.  

       Mahalle toplantısında, yerel seçimlere hazır olduklarının ve seçimde en iyi sonucu elde edeceklerinin mesajını verdi.

      Bafra için ekip çalışması yaptıklarını ve ciddi anlamda projelerinin var olduğunu belirten BBP. Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu,"Bizler her zaman meseleye kendimiz sahip çıkacağız. Bizim Büyük Birlik Partisi olarak bizim amacımız, sisteme bir takım alternatif üretmektir. Sisteme nasıl alternatif üretiriz? Bu konuda düşünce farkı önemlidir. Merhum genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu bu partiyi kurdu. Merhum başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkadaşları bu partiyi devam ettiriyor. Bu insanlar Allah rızası için seçim çalışması yapıyor. Memleketimizin gelişmesi için neler yapabiliriz, biz bunu da düşünüyoruz. Bafra ilçesinde,40 yıldır aynı hikâyeleri söylüyorlar, bu hikâyelere ortak olmayalım" dedi. 

       Bu yerel seçimde yüzde 10 diye bir barajın olmadığını belirten Mürtezaoğlu, "Belediyenin gelen bütçesine, iktidar partisinin adayının kazanmasının bir katkısı yok. Yani Bafra Belediyesinin bütçesinin üstüne iktidar sayesinde bir şey gelmiyor. Kaynağı doğru kullanmak, yeni kaynaklar üretmek, mahallelerimizi, köylerimizi yeniden güzelleştirmek zorundayız. Bu çalışmalarımızı kaynaklarımızla yaparız. Projelerden faydalanmak lazım. Bu seçim bir genel seçim değildir. Bizim ciddi bir ekibimiz var. Bafra için projeler hazırladık. Birlikte olursak, Bafra'nın çıtasını yükseltebiliriz. Birlikteliğimiz sayesinde sonuçta alırız. Bafra'yı mükemmel bir memleket yaparız. Sizlerin desteğinizi bekliyorum" diye konuştu.    

                                                NAMIK AZGIN          
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER