BAFRA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KIZILIRMAK İLKOKULUNDAN POLİS HAFTASI ZİYARETİ

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yılı kutlamaları çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılırmak İlkokulundan Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ileÇocuk Büro Amirliğine ziyaret gerçekleştirildi.

BAFRA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KIZILIRMAK İLKOKULUNDAN POLİS HAFTASI ZİYARETİ

 Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Ali KATİPOĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Celal KARADELİ, Kızılırmak İlkokulu Müdürü Hasan ELAGÖZ, Sınıf Öğretmeni Sacit BALCI ve öğrenciler katıldı.

Öğrenciler tarafından İlçe Emniyet Müdürü Sayın Mustafa YİĞİT’e çiçek sunuldu.Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Ali KATİPOĞLU konuşmasında,” Emniyet teşkilatımızın haftasını en içten dileklerimle kutluyor, bütün çalışanlara başarılar diliyorum” dedi.

Kızılırmak İlkokulu öğrenci konuşmasında,” İlçemizin ve vatandaşlarımızın güvenliği için gece gündüz demeden görevlerini fedakarca yapan Polis Teşkilatımızın, 171. kuruluş yıldönümünde görevlerini kahramanca yerine getirirken Şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, Gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor ve görevi başındaki tüm polislerimizin haftasını kutluyor hepinizin ellerinden öpüyorum” dedi.

Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa YİĞİTise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Daha sonra Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ziyaret edildi.

Ziyarete Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, Kızılırmak İlkokulu Müdürü Hasan ELAGÖZ, Sınıf Öğretmeni Sacit BALCI ve öğrenciler katıldı.

Öğrenciler Çocuk Büro Amiri Komiser Sayın Mahmut KURT’a çiçek sundular..

NAMIK AZGIN

 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER