BAŞKANLAR ASKER NİKAHI KIYDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, mesaj atarak düğününe davet eden Şırnak’ta görevli Komando Uzman Çavuş Mehmet Yılmaz’ın nikahını kıydı. Başkan Şahin’de nikâha şahitlik yaptı.

BAŞKANLAR ASKER NİKAHI KIYDI
Bafra’da bir salonunda gerçekleşen düğün merasimine Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Şırnak'ta görev yapan Komanda Uzman Çavuş Mehmet Yılmaz ve eşi Esra Dursun, başkanların nikah törenine katılımlarından mutluluk duyduklarını belirttiler.

 

Komando Uzman Çavuş Mehmet Yılmaz ve eşi Esra Dursun’un nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz kıyarken, nikah şahitliğini ise Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, AK Parti İlçe Bafra Başkanı Tuncay Yurduseven, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır yaptı.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin evlilik cüzdanını Esra Yılmaz’a verdi. Nikah sonrası gelin ve damatla toplu resim çektiren Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindeki heyet daha sonra salondan ayrıldı.

 

Nikah sonrası konuşan Başkan Şahin, “Damat kardeşimiz farklı bir yöntemle nikahına davet etti. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte en mutlu günlerini paylaştık. Allah mutlu ve bahtiyar etsin. Bu vesile ile Allah, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize güç versin temennilerimizi de iletmek istiyorum. Şunu da belirteyim her şeyden önce kendilerine minnettarız.” Dedi.


Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER