Av. Hüseyin Acar`dan Basın Açıklaması

Olağan üstü kurultay için Meral Akşener lehine imza verdikten sonra görevden alınan MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, basın açıklaması düzenledi.

Av. Hüseyin Acar`dan Basın Açıklaması
  Hüseyin Acar Yaptığı basın açıklamasında;
Bafra İlçe Başkanı olarak 22 Ocak 2012 ve 25 Ocak 2015 tarihli ilçe kongreleri ile göreve geldik. Mevcut yönetim kurulu olarak da göreve geldiğimiz 25 Ocak 2015 tarihinden itibaren 7 Haziran ve 1 Kasım olmak üzere 2 genel seçim yaşadık. Bu seçimler sürecinde ilçemizde ve bölgemizde partimizin iktidara gelebilmesi için maddi ve manevi olarak elimizden ne geldiyse yaptık. Milletvekili adayı olan arkadaşlarımızın tanıtımını ve parti programlarını anlatmak için gece gündüz çalıştık. 7 Haziran seçimlerinde iktidar şansı da yakaladık. 1 Kasım seçimlerinde partimiz oy kaybına, TBMM’de PKK’nın meclisteki uzantısı hdp’nin gerisinde kaldık. Çözüm süreci ile başlayan ihanet süreci, büyük Ortadoğu projesi ile başlayan Arap Baharı süreci ülkemizi içeride teröristlerin Ankara’nın kalbini haince bombalayacak kadar çaresiz, dışarı da komşularımız ile her an savaşacakmış gibi sıkıntılı bir sürece sokmuştur. Bu beceriksiz iktidarın bahanesi hazırdır. Kandırıldık! Bu sürece birilerinin dur demesi gerekir.

Muhalefette kalmak istemiyoruz

 “Türk milliyetçilerine bu ülkenin ihtiyacı var. Halkımızın sorunlarına çözüm üretecek projelere ihtiyaç var. Bizler gelişim ve değişimden yanayız. Partimizi iktidara, ülkemizi refaha taşıyacak yönetim anlayışından yanayız. Milliyetçi Hareket Partisi Mensuplarımız ve Türk halkı gelinen bu süreçte mevcut iktidardan rahatsız ve de yeni bir çıkış yolu aramaktadır. Milliyetçi hareket partisinde gidişattan memnun olmayan, halkın isteklerini karşılayacak, çözüm üretecek, bir taze kan arayışı vardır.  MHP’nin en yetkili organı olan genel kurul delegeleri, kurultay amaçlı olarak, kanun ve parti tüzüğüne istinaden mahkemeye müracaatla milliyetçi camianın değişimci genel başkan adayları ve kadroları ile hareket geçmiştir. Bizler de Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın’a genel başkan adaylarına desteğimizi, gelişimden, öze bağlı kalarak ülkücü bir duruş sergileyeceğiz. Biz inanıyoruz ki fesih süreci biz inşallah hedeflerimizden alıkoyamayacaktır, MHP’yi iktidara taşıyacaktır. Yönetim Kurulumuza, bizlere destek olan il ve ilçe teşkilatlarımıza, üst kurul delegelerimize, ocak, vakıf, sendika temsilcilerimize ve dava arkadaşlarımıza, halkımıza, seçim öncesi ve sonrası bizlerin sesi olan siz değerli yazılı ve görsel basın mensuplarına teşekkür ediyor, haklarınızı helal edin diyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER