BAFRA KAYMAKAMI ARSLAN, EĞİTİM UYGULAMA OKULUNU ZİYARET ETTİ

Bafra Kaymakamı Halis Arslan,Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu,Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi okulunu ziyaret ederek,Öğrencilere yönelik yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

BAFRA KAYMAKAMI ARSLAN, EĞİTİM UYGULAMA OKULUNU ZİYARET ETTİ

       Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu sınıflarda derslere girerek,  öğretmenlerden derslerin işlenişi ve amaçları hakkında bilgiler alarak öğrencilerle sohbet etti.

     Öğrencilerin durumları ve seviyeleri hakkında bilgi alan Bafra Kaymakamı Halis Arslan öğretmenlere çok zor bir görev yaptıklarını bu çocuklara özverili bir şekilde yaklaşılması gerektiğini belirtti.  Bafra Kaymakamı Halis Arslan, okulun bütün sınıflarını gezerek okulda yapılan faaliyetlerden ve verilen eğitimden dolayı öğretmenleri ve kurum yöneticilerini tebrik etti.

      Özel Eğitimin sürekli desteklenmesi gerektiğini belirten Bafra Kaymakamı Halis Arslan; burada okula yeni başlayan öğrencilerin titiz ve sürekli bir eğitimle ilerleyen sınıflarda davranışlarının ve becerilerinin olumlu yönde düzeltildiğini belirgin şekilde gördüğünü söyleyerek; her şeyin başının eğitim olduğunu belirtti.

          NAMIK AZGIN
 

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2014, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER