BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN MERKEZ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, 14 daire müdürüyle birlikte Bafra Muhtarlar Derneği toplantı salonunda, 21 mahalle muhtarıyla birlikte bir araya gelerek, mahallelerdeki sorunları dinledi.

BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN MERKEZ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

     Bafra ilçesinin Alparslan, Altınkaya, Altınyaprak, Büyük Camii, Bahçeler, Cumhuriyet, Çilhane, Emirefendi, Fatih, Fevzi Çakmak, Gazipaşa, Gaziosmanpaşa, Hacınabi, İshaklı, İsmetpaşa, Kavakpınar, Kemalpaşa, Kızılırmak, Mevlana, Tabakhane ve Yaka Mahalle Muhtarları katıldı.
    Güzel ve verimli bir şekilde geçen toplantı sonucunda, daire müdürleri muhtarlara önemli açıklamalarda bulundular. Eskiyen elektrik şebekelerinin yenilenmesini, mahallelerinin sokaklarının yollarının malzeme bakımını, içme suyu şebekesi olanların ise kanalizasyon taleplerini dile getirdiler.
      Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ın öncülüğünde yapılan muhtarlar toplantısına; Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Toplum Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Ebru Kaynar Tunçel, Bafra İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra Gıda Tarım Hayvancılık ilçe Müdürü Ahmet Dursun, Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek,  ile SASKİ Şube Müdürü Osman Söyler ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Şube Müdürü Yakup Tulum ve 21 merkez mahalle muhtarları katıldı.
       Söz konusu toplantıda muhtarlarımızın dilek ve şikâyetlerini büyük bir dikkatle dinleyerek sorunların giderilmesi noktasında bilgi notlarını alan ve çözüm adına gerekli adımları atan Bafra Kaymakamı Halis Arslan, toplantı bitiminde üstün gayretlerinden ve özverili çalışmalarından dolayı mahalle muhtarlarına teşekkürler ettiğini vurguladı.
          NAMIK AZGIN 

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2016, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER