banner223

BAFRA KEMALPAŞA MODERN PAZARYERİ HİZMET BEKLİYOR

Bafra Belediyesi Kemalpaşa Modern Pazarında 15 yıldır esnaflık yapan vatandaşlar, pazaryerinde düzensizlik ve pisliğin hattı aştığını bildirdi.

BAFRA KEMALPAŞA MODERN PAZARYERİ HİZMET BEKLİYOR
       “PAZARYERİ KENARINDA BULUNAN DÜKKÂNLAR ATIL DURUMDA”

      Pazaryerinin bir bölümünün atıl durumda olduğunu belirten esnaflar, Belediye başkanının Kemalpaşa Modern Pazaryerinin tekrar modernize edileceği sözünün var olduğunu, pazaryerine zabıtaların gereken ilgiyi göstermeğini ve pazaryerinin kendi haline terk edildiğini iddia ettiler.

      “YARIM METRE KAR YAĞSA BU SENE BU PAZARYERİ BUSENE ÇÖKER”

     Bafra Belediyesi Kemalpaşa Modern Pazaryeri esnaflarından Yaşar Tezcan,” Yağmur yağdı, buralar aşağı yukarı 30-40 santimetre su bastı. Ondan sonrada bir daha temizlik olmadı. Lağım pislikleri hala pazarın içerisinde, biz kendi gücümüzle Pazar yerindeki lağımı temizledik. Bu pazaryerini yetkililer 10 yıl içerisinde, 2 defa temizledi. Bafra Kemalpaşa Modern Pazaryerine vatandaşlar bakım yapmıyor. Pazaryerinde yetkililerden ilgi alakası ve temizliği yok, bu gidişle pazaryerini 1-2 sene ömrü var” dedi.

     Bafra Belediyesi Kemalpaşa Modern Pazaryeri esnaflarından İdris Yaman ise, “Pazaryerimizin içindeki yol stadyuma yol yapılacak diye kapandı. Bu yol kapanması ile esnaf mağdur oldu. Bu stadyuma giden yolun açılmasını yetkililerden istiyoruz. Bu yol açılırsa, esnafımızın yüzü güleceğini düşünüyorum. Esnafımızın yüzü pazaryerinde gülerse, bizde belediyemizden memnun oluruz. Şuan yol kapanması ile çoğu esnafımız mağdur durumda, pazaryerimizin arka cephesindeki esnafın önündeki bu kepenkler, arka bölümünde bulunan esnafı çok rahatsız ediyor. Sanki önümüzde Çin setti var” diye konuştu.

 “KEMALPAŞA MODERN PAZARI ARTIK KEMALPAŞA ÇÖPLÜĞÜ OLARAK GEÇEBİLİR”

     Bafra Kemalpaşa Modern Pazaryeri esnaflarından Atilla İnan, “Biz, Pazar esnafı olarak Zihni Şahin başkanımızdan, Kemalpaşa Modern Pazar yerine verdiği sözü tutmasını istiyorum. Pazaryerinin çatısı ile ilgileneceğini, bakım yaptıracağını söylemişti. Biz, esnafı olarak şuan ki; halimizden memnun değiliz. Zaten sıkıntılarla, bunalımlarla uğraşıyoruz. Bulunduğumuz ortamda temizlik ve bakım olmayınca, esnaf olarak hepten bunalıma giriyoruz. Biz, onları gerçekten en güzel hizmet versin diye seçtik. Ben, kendim AK Parti taraftarıyım ve AK Partiyi seviyorum.Biz,onlardan hizmet bekliyoruz” şeklinde konuştu.

         NAMIK AZGIN         

       

 

            

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 20:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER