BAFRA TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİNDE EMEKLİ OLANLARA VEDA YEMEĞİ

Bafra Toplum Sağlığı Merkezi Eğitim Koordinatörü Ayhan Özyürek, Eğitim Hemşiresi Güner Çatı, Çevre Sağlığı Teknik siyeni Abdullah Doğan ve Memur Recep Başer’in 2015 yılında Emekliye ayrılmaları nedeniyle Bafra Toplum Sağlığı Merkezi tarafından veda yemeği düzenlendi.

BAFRA TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİNDE EMEKLİ OLANLARA VEDA YEMEĞİ

     Veda yemeğine Bafra Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Ebru Kaynar Tunçel,Toplum Sağlığı Merkezi Hekimleri,Sağlık Memurları, Ebe Hemşire ve Memurları ile ayrıyeten Bafra Aile Sağlığı Merkezi Hekimleri, Sağlık Memurları, Ebe Hemşire ve diğer memurların katılımı ile Çelik AVM’de Niyazi Kesim Restoranda nezih bir ortamda başladı.
    Organizasyonu düzenleyen Bafra Toplum sağlığı Merkezi Eğitim Koordinatörü Hemşire Filiz Erdoğan katılımcıları kapıda karşılayarak herkese ‘hoş geldiniz’ dedikten sonra yemek servisi yapıldı.
    Yemekten sonra Emekli olan personellerine Uz Dr. Ebru Kaynar Tunçel, Şef Talih Subaşı ve Hemşire Filiz Erdoğan tarafından düzenlenmiş olan plaketleri ve hediyeleri takdim edildi.
     Uzm. Dr. Ebru Kaynar Tunçel tarafından Emekliye ayrılanların çalışma hayatında birlikte çalıştıkları müddetçe göstermiş oldukları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ve teşekkür edilerek,  Emeklilik hayatlarında başarı ve sağlık temennilerinde b   ulundu.
       NAMIK AZGIN  
     

 

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER