banner223

BAFRA ZİRAAT ODASI ESKİ BAŞKANI SAİT KARAGÖL‘E TEŞEKKÜR BELGESİ SUNULDU

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, “Geçtiğimiz ay içerisinde yapılan Ziraat Odası başkanlık seçiminde başkanlığı kaybeden Sait Karagöl’e, Bafra Belediye Başkanı Sayın Zihni Şahin ile birlikte onuruna bir yemek verildik “dedi.

BAFRA ZİRAAT ODASI ESKİ BAŞKANI SAİT KARAGÖL‘E TEŞEKKÜR BELGESİ SUNULDU

       Düzenlenen yemeğe; Bafra ilçe Kaymakam Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel, İçme suları birliği başkanı Sait Karagöl, Rızvan Aksoy, Hüseyin Balıkçı ve Osman Nuri Bulut katıldı.

                               KARAGÖL,’HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM ‘
       Karşılıklı yapılan hoş sohbetler esnasında duygu yüklü olan Sait Karagöl,” 14 yıl boyunca Bafra’da tarım adına ne varsa hep bulunduk.   Yurt içinde ve yurt dışında ziraatçılarımıza yararlı olan bütün her şeyde var olduk. Bu arada benim adıma verilen bu yemek için Kaymakamımız  Sayın Halis Arslan ve Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin’e teşekkür ediyorum. Şu anda Bafra Batı Sahası İçme Suları Birliği başkanlığıma devam etmekteyim. Ama tarım konusunda bana ihtiyaç duyulduğunda her zaman hazırım “diye konuştu.  

       Düzenlenen yemek sonrasında Bafra Kaymakam Halis Arslan tarafından Sait Karagöl’e başarılı çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı bir teşekkür belgesi verdi. 
                        ‘1991 YILINDA FAALİYETE GEÇİRİLDİĞİNİ  SÖYLEDİLER’
       Yemekten sonra içme suları birliğine geçerek ziyarette bulunduklarını dile getiren Bafra Kaymakamı Halis Arslan,” Birlik  tarafından yapılan açıklamalarda ise; 21 köye hizmet verildiğini ve bu 21 köyden 4 köyü ise Alaçam’a aittir. 3600 abonesi bulunmaktadır. 1987 yılında su aramayla başladı. Daha sonralarda 1991 yılında faaliyete geçildi. Böyle bir projeyi bu zamana kadar getirdik dediler  bana “diye konuştu
                                ‘ÖRNEK BİR KURULUŞ OLARAK GÖZÜKÜYOR’
     Bafra Kaymakamı Halis Arslan yapmış olduğu konuşmasında,” İlk önce böyle birliğin ciddi ve titizlikle çalışmasını tebrik ediyorum. Örnek bir kuruluş olarak gözüküyor. Bu su verilen köy sayılarının artması dileğiyle çalışmalarınızda başarılar dilerim “dedi.
     Köksal ÖNER


Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2015, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER