BAFRA’DA MODASEN MAĞAZASI AÇILDI

Bafra ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No:2’de, Cumhuriyet Meydanında bulunan Modasen mağazası, yepyeni bir markanın doğuşu ve göz alıcı tasarımları ile hizmete açıldı.

BAFRA’DA MODASEN MAĞAZASI AÇILDI

                   5 ORTAĞIN MODASEN MAĞAZASI AÇILIŞI İLGİ GÖRDÜ

         MODASEN Mağazası kalabalık bir vatandaş topluluğu ile yapılan kürsü konuşmaları ardından dualar ile hizmete açtı.

      Abiye elbise, pantolon,  ayakkabı, çanta, etek, gömlek, bluz, t-shirt, okul kıyafetleri gibi ürünlerde modaya öncülük yapan Modasen, Bafra'da gösterişli bir törenle mağazasının açılışını yaptı.
      Konfetiler eşliğinde başlayan açılış töreninde açılış ve ‘hoş geldiniz’ konuşmasını Modasen yönetim kurulu Başkanı İlyas Yüksel yaptı. Katılımcılara teşekkür konuşması yapan İlyas Yüksel, “Mağazamız sizlere iyi hizmet vermek, ünlü markaların son moda ürünleriyle buluşturmak için kurulmuştur. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim” dedi.
      Bafra’da alışveriş merkezleri alanında yükselişin devam ettiğini belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Bafra’da alışveriş merkezlerimizle ve mağazalarımızla, çağımızın en güzel örneklerini sizlere sunmaktayız. O bakımdan geçen günlerde, gene böyle biz mağazasının hizmete açılışında bulunduk. Gene Bafra’mızda yine büyük bir AVM inşaatı çalışmaları devam ediyor. Şehrimiz böylelikle, modern bir şehir haline inşallah yükselecek, o bakımdan bu mağazanın açılmasında, başta yönetim kurulu başkanı ve mağazanın sahiplerini, ortaklarını tebrik ediyorum” diye konuştu.    

    Bafra Müftüsü Burhan Keleş’in yaptığı dua ile dünyaca ünlü markaların ürünlerinin yer aldığı bölgenin en büyük mağazalarından biri olan Modasen`in açılış kurdelesini; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra İlçe Müftüsü Burhan Keleş ve Bafra TSO Başkanı Göksel Başar birlikte kesti.
    Kurdelenin kesilmesinin ardından mağazayı gezen misafirlere; Bafra Pidesi ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. 

    Modasen’ın 5 ortağı şöyle:” İlyas Yüksel, Eray Öztürk, Salih Arslan, Kenan Sivri ve Fatih Teber.”

    Animasyoncuların gösteri yaptığı açılış törenine, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Galip Yavaşoğlu, Bafra İlçe Müftüsü Burhan Keleş, Modasen Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Yüksel, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İşadamları,  1930 Bafraspor futbolcuları  ile çok sayıda vatandaş katıldı.
            NAMIK AZGIN 


Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2014, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER