SAMSUNSPOR'DA YENİ TRANSFERLER TANITILDI

Samsunspor'un yeni transferleri Mbilla, Mustafa Sevgi ve Talha basına tanıtıldı. Tanıtım toplantısına Başkan Emin Kar, başkan vekili Recep Hun ve Mehmet Bank'ta katıldı.

SAMSUNSPOR'DA YENİ TRANSFERLER TANITILDI

                                “3 FUTBOLCUYU KADROMUZA DAHİL ETTİK”

         Transferin tamamlandığını ve  güçlü bir kadro kurduklarını belirten Başkan Emin Kar,"Son olarak yeteneklerine ve kalitelerine inandığımız Mbilla, Mustafa Sevgi ve Talha'yı kadromuza kattık. Bu oyuncularımız takımımıza büyük katkı sağlayacaklardır. bu sezon hasret kaldığımız Süper Lige çıkacağız. Her zaman yanımızda olan taraftarımızı yine yanımızda görmek  istiyoruz. Onların başını yere eğecek hiçbir şey yapmıyoruz. Birlikte el elere vererek mutlu sona ulaşacağız" dedi. 
                              “SAMSUNSPOR'U SÜPER LİĞE TAŞIYAÇAĞIZ”
         Yeni transferlerimizden Mbilla ise,"Daha önce Türkiye'de 5 yıl oynadım. Çok goller attım. Samsunspor'da da gollerime devam edeceğim. İyi ki gelmişim" dedi. 

        Samsunspor'da oynamayı kendisinin istediğini ifade eden Mustafa Sevgi," Samsunspor büyük camia. Burada çok iyi şeyler yapacağım" diye konuştu. takımda birlikte  oynadığı arkadaşlarının bulunduğunu kaydeden Talha ise,"Beni bu takıma layık görenleri utandırmayacağım. Hedefimiz Süper lig" diye konuştu.

          NAMIK AZGIN 


Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2014, 19:25

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER