1930 BAFRASPOR SEZONU AÇTI

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta mücadele edecek olan 1930 Bafraspor 2014-2015 futbol sezonunu düzenlenen törenle açtı.

1930 BAFRASPOR SEZONU AÇTI

 Törene; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK)  Başkanı Şener Aydın, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Gençlik Hizmetleri ilçe Spor Müdürü Osman Şenocak, MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, 1930 Bafraspor eski başkanı Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Bafra Nüfus Müdürü Mehmet Ali Temiz, Bafra Belediye Meclis üyeleri, Trabzonspor camiası yetkilileri, işadamları, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

       Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra sezonun açılış konuşmasını yapan 1930 Bafraspor Başkanı Tuncay Özcamca,”Gençlerimiz bizim gerçekten gurur kaynağımızdır. 19 Temmuz’da 1930 Bafraspor yönetimini elimize aldık. O zamandan bugüne kadar iyi yol kat ettiğimizi tahmin ediyorum. 21 tane yeni arkadaş transfer yaptık. Ben geçmiştekilerin yaptıklarını değil, kendi yaptığımı bilirim. Ben buraya 5 tane hoca aldım. Bafra’nın çocukları hep dışarıda başka kulüplere gidiyor. Bu Bafraspor bizim değil, oynayanların ve Bafralılarındır. Biz sadece bu için hizmetinde varız” dedi.

        Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, “ Burada bulunan insanların çoğu sporla iştigal eden, az çok buradaki olayı bilen insanlar, gerçekten sivil toplumlarda, dernekte görev yapmakta olmanın zor olduğunu bilirler. Hele de spor kulüplerinde görev yapmak kolayda olmuyor. Bu konuda vatandaşların desteğini almak zor oluyor. Geçtiğimiz beş yıllık süre de, gerçekten biz belediye olarak, maddi ve manevi olarak her zaman Bafrasporun yanında olduk. Sadece belediye ile sadece birkaç kişinin desteği ile bu kulüplerin yaşaması, başarılı olması çok kolay değil, o bakımdan kulüplere herkes olarak destek olmamız lazım” diye konuştu.

                            KURBAN KESİLDİ, FUTBOLCULAR TANITILDI  

         Kurban kesildikten sonra Bafra Müftülüğü vaizi Abdullah Demircan sezon açılışında dua yaptı. Kesilen kurban Bafra 75.Yıl Huzurevine verildi. Duadan sonra 1930 Bafraspor’un sezon açılışında, 1930 Bafraspor ile A2 Trabzonspor hazırlık maçı yaptı.       

           NAMIK AZGIN 

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2014, 19:32

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER