Bafra'da Tekne Battı; 3 ölü, 4 kayıp

Bafra’da tekne battı! 3 kişinin cenazesine ulaşıldı. 4 kişi hala kayıp. Hava koşullarından dolayı kurtarma çalışmalarına ara verildi. Ailelerin acılı bekleyişi sürüyor.

Bafra'da Tekne Battı; 3 ölü, 4 kayıp

       Olay bu sabah Samsun’un Bafra İlçesi Sarıköy mevkii Gıcı Gölü’nde meydana geldi. Deniz kenarına yakın bir bölgede bulunan gölde şiddetli fırtına nedeniyle tekne alabora oldu.

                            BAFRA'DA BALIKÇI TEKNESİ DEVRİLDİ:3 ÖLÜ, 4 KAYIP
      
Samsun Valisi İbrahim Şahin, yaptığı açıklamada, tekneyle göle açılan ve alabora olan teknedeki 7 kişinin kimliklerinin belirlendiğini söyledi.

       Cesedine ulaşılan kişinin Dursun Namlı (30) olduğunu belirten Vali Şahin, gölde kaybolan kişilerin ise Yunus Emre Erol (20),Yunus Semiz (38), Muharrem Türkmen (37), Bilgin Namlı (15),Niyazi Türkmen (30) ve Mehmet Ali Semiz (35) olduklarını bildirdi.

        Bafra İlçesi Sarıköy mevkii Gıcı Gölü’nde Dursun Namlı’ya ait 6 metrelik balıkçı teknesinin alabora olması sonucu suda kaybolan 6 kişiden 30 yaşındaki Niyazi Türkmen ve 37 yaşındaki Muharrem Türkmen’in cesetlerine ulaşıldı.

          Hastanede ölen Dursun Namlı'nın da Bakırpınar Mahallesi'nden olduğu, Yunus Semiz ve Mehmet Ali Semiz'in AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı yönetiminden Ali Semiz'in oğulları olduğu öğrenildi.

       Jandarma, polis ve AFAD ekiplerinin bölgede yaptığı arama kurtarma çalışmaları sonucu ilçenin Çatak Köyü’nde oturan ve çiftçilik yapan Niyazi ile Muharrem Türkmen’in akraba oldukları, 2’şer çocuk babası oldukları belirtildi. Balıkadamlar tarafından sudan çıkarılan cesetler Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
NAMIK AZGIN 


Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2015, 21:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER