banner223

NİYAZİ VE MUHARREM TÜRKMEN DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Bafra İlçesi Sarıköy mevkii Gıcı Gölü’nde meydana gelen tekne alaborasında hayatını kaybeden 2 kişi dua ve gözyaşları ile toprağa verildi.

NİYAZİ VE MUHARREM TÜRKMEN DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

     ÇATAK MAHALLESİNDE 2 KİŞİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 

     Tekne alaborası sonucu hayatını kaybeden Bafra İlçesinin Çatak Mahallesinde ikamet eden Niyazi Türkmen(30)  ve Muharrem Türkmen(37)   gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

      Cenaze merasiminde duygusal anlar yaşandı. Çatak Mahallesi Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Niyazi Türkmen(30)  ve Muharrem Türkmen(37)   Çatak Mahallesi mezarlığında defnedildi. 

       CENAZE NAMAZINI BAFRA MÜFTÜSÜ İSMAİL ÇİÇEK KILDIRDI

       Çatak Mahallesinde oturan ve çiftçilik yapan Niyazi ile Muharrem Türkmen’in akraba oldukları, 2’şer çocuk babası oldukları belirtildi.

       Tekne alaborası sonucu hayatını kaybeden Bafra İlçesinin Çatak Mahallesinde ikamet eden Niyazi Türkmen(30)  ve Muharrem Türkmen(37)   Çatak Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi.

        Türkmen ailesi, cenaze namazının ardından taziyeleri kabul etti. 

         Cenaze merasimine; Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, BBP. Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar, Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, işadamları, esnaflar, mesleki oda temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda bölge halkı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

NAMIK AZGIN   

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2015, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER