banner223

BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN, ADLİYEYİ ZİYARET ETTİ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, göreve yeni başlayan hâkim ve savcıları ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN, ADLİYEYİ ZİYARET ETTİ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, göreve yeni başlayan hâkim ve savcıları ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Şahin, 15 Temmuz Darbe Girişiminin hemen öncesinde atamaları gerçekleşerek göreve başlayanancak Darbe Girişimi sonrasında yaşanan gelişmeler ve yoğunluklar nedeni hâkim ve savcılara ziyarette bulunamamıştı. Geçtiğimiz günlerde de HSYK kararnamesi sonrası yeni atamaları yapılanlarla birlikte daha önce atamaları yapılan tüm hâkim ve savcılara hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Şahin, Bafra Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Reisi Elif Akkaya, Hâkimler Murat Güler, Mehmet Dalgalı, Caner Koçak, Ebru Kale, Enes Hakyemez, Fatih Dursun, Onur Mercan, Cumhuriyet Savcıları Hasan Eseli, Mehmet Kaan Akçay, Sabri Sayar, Umut Koçak’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin hâkim ve savcılara ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Adalet bir ülkenin temelini oluşturan en önemli kavramlardan biridir. Adalet toplumların kendilerini güvende hissetmelerini, mutlu ve huzurlu olmalarını sağlar. Hâkim ve Savcılarımız bu bilinç ile görev yapmaktadır. Ülkemize ve insanlarımıza büyük katkılar sağlayan tüm ve hâkim ve savcılarımıza bu vesileyle teşekkür ediyorum. Görevlerinde başarılarının devamını diliyorum. Büyük Bafra ailesine hoş geldiler diyorum.”

Başkan Şahin daha sonra Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin’i de makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Ziyaretler sırasında Bafra Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Av. Murat Bircan’da hazır bulundu.

 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2016, 16:36

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER