Bürokrat ve Sivil İnisiyatif Açık Havada Buluştu

Samsun İl ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliğinin ev sahipliğinde 19 Mayıs İlçesi Sarıgazel Çamlığında gerçekleşen toplantıda alınan yeni kararlar ile son bulan toplandı yaklaşık üç saat sürdü.

Bürokrat ve Sivil İnisiyatif Açık Havada Buluştu

       Samsun il ve ilçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği'nin ev sahipliğinde, 19 Mayıs ilçesi Sarıgazel Çamlığı'nda gerçekleşen toplantıya; Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Samsun İl Tarım Müdürü Kadir Güven, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı,Büyük Şehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Mehmet Akif Özdemir, Bafra Tahıl Üreticileri Birliği Başkanı Hasan Toker, Bafra Altınkaya Sulama Birliği Başkanı Ali Kademer, Samsun Manda Üreticileri Birliği Başkanı İsmail Metin, Samsun İl Tarım Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü İcabi Çağan, Bafra Sebze Üreticileri Birliği Başkanı Hacı Mehmet Şahin, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun, Doğanca Mahallesi Kalkınma Kooperatifi Başkanı  Ömer Baykut, İşadamı Osman Kiraz ve çok sayıda bürokrat ve Sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

      Toplantıda konuşan Samsun il ve ilçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Doğan, bu tür organizasyonların, devlet ve milletin ortak hareket etmesine vesile olduğunu söyledi.

      Doğan, “Bu tür toplantıların kurum ve kuruluşlarla uyum içersinde hareket edilmesi bakımından çok önem taşımaktadır. Adana vali yardımcılığından ilçemize kaymakam olarak atanan değerli kaymakamımız sayın Halis Arslan Bey'in başlattığı bu toplantılar sayesinde, oluşan fikir birlikteliği ile başlatılan tüm çalışmaların olumlu sonuç verdiğini görmemezlikten gelemeyiz. Katılımlarıyla bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.

      Bafra Kaymakamı Halis Arslan, bu toplantıları her hafta bir sivil toplum örgütünün ev sahipliğinde gerçekleştirdiklerini belirtti.

     Arslan; " Geleneksel hale getirdiğimiz bu toplantılar, bölgemiz için çok yararlı ve faydalı projelerin hayatiyet kazanmasına vesile olmuştur. Büyük Şehir Belediyesi, İl Tarım Müdürlüğü, sivil toplum örgütleri ile birlikte atılan adımlar gösteriyor ki, sosyoekonomik yönden iyiye gittiğimizi söyleyebilirim. Bu toplantılarımız sayesinde devlet destekleri ve yatırımları konusunda ilk ağızdan alınan bilgiler ise ilgili insanlarımızın yol haritasını belirleyici oluyor" şeklinde konuştu.

         NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2015, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER