CEMAL DEMİR, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Bafra ilçesinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 35 yıllık öğretmene görev yaptığı okulda tören düzenlendi.

CEMAL DEMİR, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

         İki gün önce kalp krizi sonucu Bafra'da özel bir hastaneye kaldırılan Bafra Anadolu Lisesi öğretmeni Cemal Demir (63), tedavi gördüğü hastane hayatını kaybetti.

            CEMAL DEMİR,GÖZYAŞI VE DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

         Hayatını kaybeden öğretmene 15 yıldır görev yaptığı Bafra Anadolu Lisesi bahçesinde tören düzenlendi.

         Okul bahçesine arkadaşlarının omzunda getirilen Cemal Demir'in sevenleri gözyaşına boğuldu. Kendi gibi eğitimci olan öğretmen eşi Seher Demir gözyaşlarına hakim olamadı. 1 dakikalık saygı duruşunun ardından okulun biyoloji öğretmeni Mehmet Eser, 27 yıllık meslek hayatının en zor anını yaşadığını söyledi. Eser, “Nereden başlayacağım bilmiyorum.27 yıllık meslek hayatında en zor görev bu olsa gerek. Ansızın aramızdan ebediyete göç eden sevgili Cemal Abimizin cenazesinde birkaç kelime edebilmek zor. Ama ben ağlarken konuşamam ki, 1952 doğumlu Cemal Demir abim, 1977 yılında ilk görevine Şanlı Urfa’nın Viranşehir  ve Halfedi ilçelerinde  görev yaptı. Sırasıyla Alaçam İmam Hatip Lisesi, Bafra Lisesi, Bafra Endüstri Meslek Lisesi ve 1999-2000 öğretim yılından itibaren Okulumuzda görev yapmaktaydı. 14 yıldır beraber çalıştığımız Cemal ağabeyimiz, öğretmenler odasının güler yüzüydü. Her doğan güneşin bir batışı vardı. Tıpkı insan hayatı gibi. Cemal ağabey, hiç silinmeyecek anılar bırakarak aramızdan ayrıldı. Bafra Anadolu Lisesi mensubu olarak, seni unutmayacağız.Nur içinde yat, ruhun şad oldun" dedi. 
      Din Kültürü ve Ahlak dersi öğretmeni Cevdet Öztürk tarafından alınan helalliğin ardından öğrenciler ellerinde bulunan karanfilleri çok sevdikleri öğretmenleri Cemal Demir'in naaşının üzerine koyarak gözyaşı döktüler.
        Tören sonrası okul bahçesinden alınan Demir'in cenazesi Yaka Mahallesi’ndeki evine götürüldü. Burada alınan helalliğin ardından Tabakhane Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Bafra Asri Mezarlık’ta defnedildi.

         NAMIK AZGIN 



Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2015, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER