ÇERKESLERDEN ANLAMLI ZİYARET

Samsun Çerkeş Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Uygun,” Çerkeş Derneği Yönetim Kurulu olarak örnek bir uygulama ile ilindeki tüm derneklere nezaket ziyaretinde bulunuyoruz ve diğer derneklerimizde ziyaret edeceğiz” dedi.

ÇERKESLERDEN ANLAMLI ZİYARET

        Samsun Çerkes Derneği Başkanı Sedat Uygun ,başkan yardımcısı Merve Önal  yönetim kurulu üyeleri,Arslan Bolat, Hakan Can ,Nimet Yıldız ve Murat Arslan’ında  katıldığı ilk  ziyareti   Samsun Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine oldu, Daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit-Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesini ziyaret etti 

                                   BAŞKANLARDA TEŞKKÜR ETTİ
         Samsun Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Yaşar Sezen’’ Bu ziyaretten çok memnun kaldığım, Çerkeş Derneği ile  bundan önce defalarca ortak etkinlik ve faaliyetler düzenledik ve bundan sonra da beraber çalışmalar yürüteceğiz ‘’ diye konuştu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit-Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yılmaz ‘’Başta Sedat Uygun Başkanımız olmak üzere, bu zor günlerde bizimle olduklarını, bize destek olduklarını gösteren Çerkes derneği yönetim kurulundaki arkadaşlara teşekkür ederiz ‘’dedi.
                                     ‘BİRBİRİMİZE DESTEK OLMALIYIZ’
           Derneklere yapılan bu ziyaretlerle ilgili değerlendirme yapan Samsun Çerkes Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Uygun ‘’ Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Bu günlerde birbirimize daha sıkı kenetlenmeli, birbirimize destek olmalıyız.  Sivil toplum kuruluşları olarak ortak akıl ile birlikte hareket etmek zorundayız. Biz de bu amaçla ziyaretlerimize başladık ve toplumun her kesiminden insanların olduğu ticaret sanayi odaları, dernek ve vakıfları ziyaret ediyoruz Böylece topluluklar birbirini tanıyacak, karşılıklı bilgi alışverişi ve kalıcı diyalogu sağlayacağız  “diye ifade etti.
            Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2015, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER