HAREM TURİZM HAC VE UMRE ORGANİZASYONU BAFRA ŞUBESİ AÇILDI

Harem Turizm Hac Umre Organizasyonu Bafra Şubesi Emirefendi Mahallesi Şehit Polis Ali Kesimoğlu Sokak No:28/A’ da Bafra Müftülüğü ve Bafra Otogarı karşısında hizmete açıldı.

HAREM TURİZM HAC VE UMRE ORGANİZASYONU BAFRA ŞUBESİ AÇILDI

     Harem Turizm Hac ve Umre Organizasyonu Bafra Şubesinin hizmete açılışında, Kur’an-ı Kerim okundu, dua yapıldı. Harem Turizm Hac Umre Organizasyonu Bafra Şubesi açılışında kurban kesildi. 
     Harem Turizm Hac ve Umre Organizasyonu Bafra Şubesinin hizmete açılışı ilgi gördü.
     Dua ve kurban kesimin ardından Harem Turizm Hac ve Umre Organizasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Faruk Durmuş yaptığı konuşmada, “Bu değerli başlangıcımızda, kutlu başlangıcımızda sizleri aramızda görmekten dolayı gerçekten müteşekkirim. Yönetim kurulu arkadaşlarım adına ben, Harem Turizm Hac Umre Organizasyonunu Şirketini sizlere, Hac ve Umre yolculuğunda hizmetler verebilmek, Allah’ın rızasına uygun hizmet edebilmek için kurduk. İlk şubemiz olan Samsun Şubesini de Bafra’da açmış bulunmaktayız. Sizlerden ricam, bu firmamıza, bu şubemize, dört elle sarılın. Çünkü bizler, sizlere burada hizmet odaklı inşallah çalışmayı niyetliyiz. Sizler nasıl isterseniz biz, o şekilde hizmet etmek için varız. Artık Samsun benim ikinci memleketim oldu. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum, Allah hepinizden razı olsun” dedi. 
     Bafra halkına ve bölgesine ‘hayırlı olsun’ temennisiyle konuşmasına başlayan AK Parti Samsun Milletvekili adayı Orhan Kırcalı ise, “Şimdi Bafra’mızı biliyorsunuz. Bafra’mız, Türkiye’miz de çoğu ilden büyük bir ilçedir. Şimdi bu işletmeyi gelip gördüğümüzde, gerçekten Bafra’mıza yakışır bir işletme olduğunu, bir işyeri olduğunu da gördüm, arkadaşlarımızı da bu konuda tebrik ediyorum. İnşallah arkadaşımızın dediği gibi de, hemşehrilerimiz kendilerine teveccüh ederler. İnşallah Bafra’mıza, bölgemize hayırlı olur, hayırlı olsun” diye konuştu.
    Harem Turizm Hac Umre Organizasyonu Bafra Şubesinin açılış kurdesi davetli protokol tarafından kesildi. Dua ve kurban kesiminin ardından ‘hayırlı olsun’ temennisiyle açılış kurdelesi kesildikten sonra davetli protokol ve davetli vatandaşlar,  Harem Turizm Hac Umre Organizasyonu Bafra Şubesini gezdiler.
    Açılışa;  AK Parti Samsun Milletvekili adaylarından Orhan Kırcalı, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Harem Turizm Hac ve Umre Organizasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Faruk Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri, Harem Turizm Hac ve Umre Organizasyonu Bafra Temsilcisi Serhat Bayrak,  Memur-Sen Bafra İlçe Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Hamdi Yıldız ve çok sayıda davetli vatandaş katıldı.

 NAMIK AZGIN 



Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 09:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gökhan Tardu
Gökhan Tardu - 5 yıl Önce

Umre fiyatlariniz nekdardi 15 gunluk veya 20 gunluk

Gökhan Tardu
Gökhan Tardu - 5 yıl Önce

Umre fiyatlariniz nekdardi 15 gunluk veya 20 gunluk

SIRADAKİ HABER