“Hayır Rüya Gören Herkese Kapımız Açık”

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Aslan Karanfil Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından 8.si düzenlenen Geleneksel Samsun Günleri'nde Samsunlu hemşehrileri ile Feshane’de bir araya geldi.

“Hayır Rüya Gören Herkese Kapımız Açık”

          Tek tek stantları dolaşarak katılımcılarla sohbet eden Karanfil bir TV kanalına verdiği röportajda konfederasyonun önemine değinerek SAMKON’un sadece sosyal ve kültürel etkinlikler değil, ihtiyaç sahibi üyelere ve okuyan çocuklarına yardım yapmak ve burs vermekten tutun da üyelerinin karşılaşacağı sorunlara hukuki ve idari anlamda danışmanlık yapmaya kadar birçok farklı görevi de ifa ettiğini belirterek şunları söyledi;

          “Özellikle Samsun ve Ankara'daki görevlerim süresince bu yapıların kurumsallaşması noktasında iş ve işlemine destek olmaya, onlara bürokrasi ayağında her türlü yardımı yapmaya çalıştım. Bu gün gelinen noktada ufak da olsa bu başarıda bir payımın olmasından mutluyum. Samsun'a ve Samsunluya dair bırakın iyi işler yapmayı, hayır rüya dahi gören herkese kapımız da gönlümüz de ardına kadar açık. Dün de böyleydi bu gün de böyle yarın da böyle olacak.”

         SAMKON’a bağlı dernek ve federasyon başkanları ile de görüşmeler yapan Karanfil’in etkinliklerin bitimini müteakip Samsun'a döneceği öğrenildi.

                NAMIK AZGIN

 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER