HUZUREVİ'NDEN BELEDİYE’YE ZİYARET

Bafra 75.Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz nezaketinde, dernek yöneticileri ve yaşlılar 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt’u makamında ziyaret etti.

HUZUREVİ'NDEN BELEDİYE’YE ZİYARET

      Bafra 75.Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, Bafra 75.Yıl Huzurevi yetkilileri ve sakinleri ile birlikte 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü olması dolayısıyla, Bafra Belediyesini ziyaret ettiklerini söyledi.

                                      YAŞLILARDAN ZİYARET

     Toplumun her zaman bilinçlendiğini belirten Bafra 75.Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, Bafra ilçesinde, huzurevine talebin ve kapasitenin çok olduğunu ifade etti.   

     Bafra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü yaşlıların Bafra Belediyesini ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirterek, ziyaretten dolayı yaşlılara teşekkür etti.

     “GEÇMİŞİMİZE VE GELECEĞİMİZE YAŞLILARIMIZ HER ZAMAN KÖPRÜ OLMUŞTUR”

     1 Ekim Dünya Yaşlılar gününün tüm yaşlılara hayırlı olması temennisinde bulunan Bafra Belediye Başkan Yardımcısı,” Yaşlıların bizleri ziyaret etmesinden çok memnun oldum. Bizler sizlerin her zaman yanınızdayız bundan hiç şüpheniz olmasın. Cenab-ı Allah nice böyle yıl dönümleri sağlık afiyet içerisinde, bizlere sizlere nasip eylesin. Her yaşın bir güzelliği varmış. Tabi sizinde yaşınızın bir güzelliği tabiki mutlaka var. İnşallah güzellik içerisinde, daha güzel günlerde, hep beraber yaşarsınız. Tabi, bizlerin yaşları da sizlerin peşine geliyor. Bu konuda çok büyük dersler almamız var. Elimizden ne geliyorsa sizin için yapmaya hazırız” dedi. 

      Yaşlılar, ziyaret esnasında gösterilen ilgi nedeniyle memnuniyetini dile getirerek, destekler için teşekkür etti. 

         NAMIK AZGIN 

 

 

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2014, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER