KARAYOLLARIN'DAN MUHTEŞEM FİNAL

Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenip, her yıl geleneksel hale getirilerek bu sene 7. gerçekleşen birimler arası futbol turnuvası, Karayolları Yolspor Kulübü Tesislerinde gerçekleşen final müsabakası ile sonuçlandı.

KARAYOLLARIN'DAN  MUHTEŞEM  FİNAL

                                            BİRİMLER SAHAYA ÇIKTI

          Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenip, her yıl geleneksel hale getirilerek bu sene Yedincisi  organize edilen Dört’er  takımlı iki gurup Toplam sekiz takım ve yaklaşık 120 sporcunun katılımı ile yapılan müsabakalar  büyük heyecan ve çekişmeye sahne olurken, gruplarında ilk sırayı alan yapım başmühendisliği takımı İle tesisler takımı final karşılaşması sonucunda bakım ve tesisler başmühendisliği Takımı Şampiyon yapım başmühendisliği takımı İkinci  oldu  gruplarını İkinci Sırada bitiren  makine Başmühendisliği Takımı İle Strateji Takımı Üçüncülük Mücadelesi Yapmış ve Strateji Takımı’da Turnuvayı Üçüncü olarak tamamladı.

                                    SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ

          Her yıl düzenlenen birimler arası futbol turnuvasında amaç Karayolları Personelinin Birlik beraberliğini ve sporun birleştiri gücünü çalışanlarına yansıttığını dile getiren Karayolları 7.Bölge Müdürü Mehmet Çetin," Karayolları Geniş bir Coğrafi yapıda personelin birbirinden uzak çalışma ortamında görev yaptığından  Personeller Arasında birliği ve beraberliği kaynaşmayı sağlayan sporun birleştirici  gücünün ortaya çıktığı turnuvamız  Bir aydan fazla sürmüş yine büyük heyecana sahne olarak sonuçlanmıştır" dedi.

                                   ÇETİN VE REİS’E TEŞEKKÜR

           Karayolları personeli turnuvaya olan katkılarından ötürü, başta Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürü   Mehmet Çetin olmak üzere Yolspor kulüp başkanı Sayın Mustafa Reis, Yol-İş 1 Nolu Başkanı Sayın Şaban Çilğin’a  ve tüm karayolları çalışanlarına teşekkür eder, ‘Karayolcu arkadaşlarımızın birbirleri ile kaynaşmaları ve beraberliğini sağlayan bu turnuva hepimize hayırlı olsun”diye konuştular. .

                                        KUPALARI VERİLDİ

           Turnuvanın sonunda Yol-İş 1 Nolu Sendika Başkanı Şaban Çılgın turnuva boyunca hakemlik yapan ve  eski  hakemlerden Mehmet Gülçiçek’e plaket verdi ve ardından  turnuvanın ilk bayan sporcusu Didem Sofalıoğlu’ na Günün anısına plaketini Müdür Yardımcısı İsmail Işık takdim etti ,turnuvada gol kralı olan Giray Dikmene figürünü Müdür yardımcısı Şakır Öztürk’ ün elinden aldı, Üçüncülük kupasını strateji Başmühendisliği takımına Müdür yardımcısı ve Yolspor Kulübü Başkanı Mustafa Reis takdim ederken, İkincilik kupasını ise yol yapım Başmühendisliğine Müdür Yardımcısı Zeki Aliyazıcıoğlu tarafından verildi .Şampiyon olan tesisler bakım başmühendisliğine kupasını Samsun Karayolları 7.Bölge Müdürü  Mehmet Çetin verdi.

                  Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2015, 19:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER