KAYMAKAM ARSLAN, ’ALAÇAM VE YAKAKENT İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİK’

Bafra Kaymakamı Halis Arslan,” Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar’ı, Alaçam AK Parti ilçe başkanı Av. Ali Şengül’ü, Alaçam İlçe Emniyet Müdürü Lütfi Tanrıkulu’nu, Alaçam öğretmenevini ve Yakakent Kızılay Başkanı İhsan Karagöl’e iade ziyaretlerinde bulunduk”dedi.

KAYMAKAM ARSLAN, ’ALAÇAM VE YAKAKENT İLÇELERİNİ  ZİYARET ETTİK’

 .                  ‘ALAÇAM İLÇESİNDE GÜZEL ÇALIŞMALARINIZ VAR’

        Ziyaret esnasında Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ve  belediye meclis üyeleri  tarafından Belediyenin önünde karşılanan Bafra Kaymakamı Halis Arslan,” Uyum içinde başarılı hizmetler yapmak gerekir. Bu nedenle çok çalışmak lazım. Alaçam ilçesinde güzel çalışmalarınız var. Sizleri yürekten kutluyorum  ve akabinde son iade ziyaretlerimizin ardından  Bafra Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Özkurt’u ziyaret ettik” diye konuştu.
                         ‘İLÇEMİZ BİR ŞEHİR HAVASINDA OLAN BİR YERDİR’
         Ziyaret esnasında karşılıklı yapılan konuşmalarda Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, “ ilçemiz  güzel bir şehir havasında olan bir yerdir. Her geçen gün ilçemiz adına yararlı her çalışmanın yanındayız. Ayrıca  İlçemize gelerek bizleri  oldukça çok sevindirdiniz. Uzun yıllardan beri geleneksel hale gelen ve 6 Haziran’da gerçekleştirdiğimiz Alaçam Geyik koşan Hıdırellez şenliklerimizi de bu yıl yine yapacağız “şeklinde konuştu.

              KÖKSAL ÖNER 
 

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2015, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER