KAYMAKAM ARSLAN HUZUREVİ VE MEDİBAFRA HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

Bafra Kaymakamı Halis Arslan eşi Dürdane Arslan ile birlikte, bazı ziyaretlerde bulundu.

KAYMAKAM ARSLAN HUZUREVİ VE MEDİBAFRA HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

       Bafra 75.Yıl Huzurevi ziyaretinde bulunan Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve eşi Dürdane  Aslan’ı  Bafra 75.Yıl Huzurevi Müdür Vekili Meltem Akar Akın kapıda karşıladı.

     Bafra 75.Yıl Huzurevi Müdürlüğünü ziyaret eden Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve eşi Dürdane Arslan, huzurevinde yaşlılarla sohbet ederek, onlara hediyeler takdim ettiler.

     Bafra 75.Yıl Huzurevi Koruma Derneği yönetim kurulu üyesi Osman Kaya, ziyaretlerinden dolayı Bafra Kaymakamı Halis Arslan eşi Dürdane Arslan’a  huzurevi sakinlerinin yaptığı el emeği ahşap gazetelik hediye etti.

     Bafra Kaymakamı Halis Arslan huzurevinde yaptığı konuşmada, “Biz bu mekanları seviyoruz. Kim bu mekanları kurdu ise, onlardan Allah razı olsun, diyoruz. Sizlere bakan, sizlerle ilgilenen, müdüründen hizmetlisine, Devletimizin bir Kaymakamı olarak onlara teşekkür ediyorum. Bu insanlarla ilgilenen herkes cennetin kapısını açmışlardır. Bu hizmet bir gönül işidir,” dedi.

     Daha sonra, kurumda kalan tüm yaşlılar anısına pasta kesimi yapılarak, pasta ve meyve suyu ikramı yapıldı. İkramın ardından, Bafra Kaymakamı Halis Arslan eşi  Dürdane Arslan, Bafra İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ortaklaşa hazırlayıp sunduğu ve Halk Eğitim Merkezi hocası Sevim hanım tarafından eğitimi verilen, yaşlıların sosyal eğitim amaçlı ahşap sanatını, el becerilerini geliştirmek amacıyla oluşturulan atölyeyi gezdiler.

     MediBafra Hastanesi’ni de ziyaret eden Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve eşi Dürdane  Arslan’ı   hastane kapısında hastane İşletme Müdürü Uzm. Dr. Şafak Aygül, Mesul Müdür Dr. Hamiyet Çaylı, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Ebru Kaynar Tunçel, karşıladı.

     Ziyarette, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer’de hazır bulundu.

     İşletme Müdürü Uzm. Dr. Şafak Aygül’ün bürosuna geçerek bir zaman sohbet eden Bafra Kaymakamı Halis Arslan eşi Dürdane Arslan, daha sonra servislerde yatan bazı hastaları ziyaret ederek,’ geçmiş olsun’ dileğinde bulundular.

    Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ın eşi Dürdane Arslan’nın doğum servisinde yatan ve yeni doğum yapan Tuğçe Ak isimli anne ve Nisa ismini verdikleri bebek ile yakından ilgilenerek hediye vermesi de takdirle karşılandı. Bafra ilçesinin İshaklı Mahallesinde bulunan bir aileyi ziyaret eden Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ın eşi Dürdane Arslan, evde bulunan çocuklarla ilgilenerek, onlarla sohbet ettiler.

    Ziyaret, aileye verilen hediyelerin ardından sona erdi.
NAMIK AZGIN  

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2015, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER