KENDİ REKORUNU KIRDI

Yusuf Ziya Yılmaz, Belediye Başkanlığı seçimlerinde 4. zaferini elde etti. Başkanlık kutlamaları için Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalığa Başkan Yılmaz’da katıldı.

KENDİ REKORUNU KIRDI

Yusuf Ziya Yılmaz, Belediye Başkanlığı seçimlerinde 4. zaferini elde etti. Başkanlık kutlamaları için Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalığa Başkan Yılmaz'da katıldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, büyük fark atarak 4. kez Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Kendi rekorunu kıran ve büyük bir zafere imza atan Başkan Yılmaz başarısının mutluluğunu Cumhuriyet Meydanındaki kutlamalarla yaşadı.

Samsun'da kesin olmayan sonuçlara göre, büyükşehir ile 17 ilçenin 16'sını alan AK Parti, Cumhuriyet Meydan'ında havai fişek ve davul-zurnalı kutlama programı düzenledi. Kutlamaya Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekilleri Mustafa Demir ve Tülay Bakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Başkanı Fuat Köktaş, ilçe belediye başkanları ve partinin yönetim kurulu üyeleri katıldı. 
Seçim otobüsü üzerinden binlerce vatandaşa seslenen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "3 Aralık'tan beri gece-gündüz tüm kadrolarımız çalıştı. Bu çalışmanın sonucunu bu akşam aldık. Hiçbir başarı bizim başımızı döndürmez. Biz şımarmayız. Biz asla ve asla başkasını incitmeyiz. Bizi incitmeye kalktıklarında ise meydan vermemek için mücadele veririz. Biz insanı sevdiğimiz için rakiplerimizi de düşünürüz. Hepinizden Allah razı olsun" dedi.

Fatih KURT

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER