DEDEDAĞI ŞEHİT İSA KURT İLKOKULU ANA SINIFINDAN ZİYARET

Bafra Dededağı Şehit İsa Kurt İlkokulunun 20 Ana sınıfı öğrencisi, Kardeş okul çerçevesinde, Bafra Hasan Çakın Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Alanı Uygulamalı Anaokulunda bulunan Ana sınıfı öğrencileri ile bir araya geldi.

 DEDEDAĞI ŞEHİT İSA KURT İLKOKULU ANA SINIFINDAN ZİYARET

      Bafra Dededağı Şehit İsa Kurt İlkokulu Ana sınıfı, Kardeş okul çerçevesinde, Bafra Hasan Çakın Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Alanı Uygulamalı Anaokulunu ziyaret etti.  

      Bafra Hasan Çakın Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Alanı Uygulamalı Anaokulu yetkilileri, Dededağı Şehit İsa Kurt İlkokulu Ana sınıfı öğretmeni Halegül Kılıç rehberliğindeki 20 minik öğrencilerle yakından ilgilendi. 

    Dededağı Şehit İsa Kurt İlkokulu Ana sınıfının kardeş okul uygulaması çerçevesinde, Hasan Çakın Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Alanı Uygulamalı Anaokuluna yaptığı ziyarette, minik öğrenciler coşkulu anlar yaşadı.

    Öğrencilerle tek tek ilgilenen ve onlara özel ilgi gösteren Bafra Hasan Çakın Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Alanı Uygulamalı Anaokulu öğretmenlerine sevgi gösterisinde bulunan Dededağı Şehit İsa Kurt İlkokulu Ana sınıfının minik öğrencileri anasınıfı öğretmenlerine karşı ilgi ve hayranlıkları gözlendi.             

     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ana sınıfı öğretmenleri, Ana sınıflarının Eğitim öğretim alanının ilk basamağı olduğunu, eğitim amaçlı ziyaretlerin çok olumlu sonuçlar vereceğine inandıklarını söylediler. 

                                                                                                                   NAMIK AZGIN 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER