BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bafra Cumhuriyet Ortaokulunda, 2013-2014 Eğitim –Öğretim yılında Cumhuriyet Ortaokulunda olarak birçok projeye imza atan öğrencilerini ödüllendirdi.

 BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

      Bafra Cumhuriyet Ortaokulunun öğrencileri, "Türkiye Okuyor Bafra Okuyor" yarışmasında, geçen sene olduğu gibi bu yıl da büyük bir başarı kazandı. Yarışmada ilk 100 öğrenci arasında, 37 öğrencilerinin yer alması ve son finale 3 öğrencilerinin girmesi okul idaresini, öğretmenlerini ve öğrenci velilerini gururlandırdı.

            İLK 100'E GİREN ÖĞRENCİLERİNE OKUL İDARESİ ÖDÜL DAĞITTI  

      Bafra Cumhuriyet Ortaokulu Bahçesinde, 2013-2014 Eğitim –Öğretim yılında Cumhuriyet Ortaokulunda olarak birçok projeye imza atan 100 öğrenci ödüllendirildi.   

     Yapılan ödül törenine kalabalık bir Öğretmen, öğrenci topluluğu ve öğrenci velileri katıldı.

      Okulun Türkçe Öğretmenleri başarılı öğrencilerine, başarı belgelerini takdim etti. 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı "Bu Benim Eserim" matematik proje yarışmasında Samsun elemesini gerçek bölge sergisine eseri katılmaya hak kazanan 6-G sınıfı öğrencisi Tuğrul Öztürk'e, okulun müdürü Bahri Dilci ve öğrencinin matematik öğretmeni Özlem Ölmez tarafından plaketi takdim edildi.

        ‘Beslenme Dostu Okul Projesi' kapsamında Bafra Cumhuriyet Ortaokulunda yapılan beslenme saat uygulamasına, belirlenen beslenme programı çerçevesinde titizlikle uyan 6 öğrenciye okulun rehber öğretmenlerinden Yasemin Eroğlu tarafından hediyeleri verildi.

     Bafra Ortaokulu 6.,7.,8.'ci sınıf öğrencilerine yönelik yapılan Matematik ve Fen Proje çalışmasında ‘Bu Benim Eserim' Bafra Cumhuriyet Ortaokulunun Matematik Öğretmeni Özlem Ölmez danışmanlığında 6. Sınıf öğrencisi Tuğrul Öztürk'ün hazırlamış olduğu proje Samsun ve Bölge Bilim Kurulundan geçerek,Karadeniz Bölge Seviyesine katılma hakkı kazandı.

      Sergide Bafra ilçesini temsil edecek tek matematik projesi olma özelliğini kazanarak, büyük bir başarıya imza attı.

       Bafra Cumhuriyet Ortaokulunun geleneksel satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri okulun Fen Bilimleri dersi öğretmeni Ali Ak ve Bafra Toplum Sağlığı Merkezi eğitim ekibi tarafından takdim edildi.

                                                                 NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER