MHP’DEN YENİ KAYMAKAMA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar ve yönetim kurulu Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ı makamında ziyaret etti.

MHP’DEN YENİ KAYMAKAMA  ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

        MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar ve yönetim kurulu üyeleri,Adana Vali yardımcılığından, Bafra Kaymakamlığına atanan Bafra Kaymakamı Halis Arslan’a yeni görevinde başarılar dilediler. 

         Yapılan ziyarete MHP Bafra  İlçe başkanı Av. Hüseyin Acar ile birlikte,yönetim kurulu üyeleri  Bülent Şener, Fikret Atmaca, Mümin Çakmak, Osman Sözen, Hakan Kesir ve Kadın Kolları Başkanı Zeynep İleri, Hatice Töre, Saime Demir, Nazike Çakmak, Sare Bahtiyar birlikte katıldılar.

        Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, Bafra Kaymakamı Halis Aslan’a İlçe teşkilatı olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

         Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra’da göreve başlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ”Kamu düzeninin sürdürülmesi adına bütün kurum ve kuruluşlarla birlikte özverili bir şekilde bir ekip ruhu içinde çalışacağız” diyerek, Bafra’da olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

NAMIK AZGIN 

 



Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2014, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER