MÜDÜR ŞENER,’ALAÇAMDA BÜYÜK BİR SPOR ŞENLİĞİ DÜZENLENDİK’

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener,” İlçe Kaymakamlığımız ile Belediye Başkanlığımızın yanı sıra Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğüz ve de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğine 16 köy ilkokulu katıldı " dedi.

MÜDÜR ŞENER,’ALAÇAMDA BÜYÜK BİR SPOR ŞENLİĞİ DÜZENLENDİK’

        Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener,” İlçe  Kaymakamlığımız ile Belediye Başkanlığımızın  yanı  sıra  Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğüz ve de  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğine 16 köy ilkokulu katıldı ve 21 Nisan tarihinde yapılması planlanan ve hava muhalefeti nedeniyle 28 Nisan 2015 Salı gününe ertelenen program Alaçam şehir stadyumunda gerçekleştirdik” dedi.

        Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener,”Yapılan etkinliğe Kalukkaraçukur, Aşağı Koçlu, Soğuk çam Kanal boyu,  Yukarı koçlu, Umutlu Köyü, Örenli, Harmancık, Doğan yuvası, Aşağıkoçlu, Pelitbükü Hasırlık, Yoğunpelit, Uzunkıraç, Demirci  Deresi, Karacak, Yukarıkoçlu Yenice, Doğankent köylerinin ilkokul öğrencilerinin katılımı ile etkinlik devam etti ve bu arada İlçemize bu  güzel tesislerin kazandırılmasında emekleri olan başta Gençlik ve spor bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a, Müsteşarımız Sayın Kamuran Özden’e,Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt’a tüm Alaçamlılar adına minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Katıldığınız için tekrar teşekkür eder güzel bir gün geçirmenizi diliyorum” diye konuştu.
                 ‘MUTLU VE HUZURLU BİR GÜN GEÇİRMESİ SAĞLADIK ‘ 
         Alaçam Kaymakamlığım ile Belediye Başkanlığımızın yanı sıra Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ve de ilçe Milli Eğitim müdürlüğü koordinesinde hazırlanan spor şenliği programı 21 Nisan günü yağmur nedeni ile bu güne ertelendiğini söyleyen Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener, ”Bu gün burada yapılmaktadır ve yapılmakta olan programdan mutlu bir gün geçirmek, onlara spor branşları ile tanıştırdık. Bu anada  okullarımıza spor malzemeleri dağıttık. En önemlisi ise onların mutlu ve huzurlu bir gün geçirmesi sağladık  Bu şenliğin hazırlanması bir emek istiyor, destek istiyor, uyum ve koordinasyon istiyor, Bu uyum ve beraberliği sağlayan başta İlçe Kaymakamımız Sayın Oğuz Alp Çağlar’a, Belediye Başkanımız  Sayın Hadi Uyar’a ve Belediye çalışanlarına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İdarecilerine, Öğretmenlere, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün tüm çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunarım “ şeklinde konuştu. 
            ‘PROGRAMIMIZ BÜYÜK BİR GÖSTERİLER İLE DEVAM ETTİ’
          Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğünü bünyesinde bulunan spor dalları hakkında  öğrencileri   bilgilendirdiklerini   söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener,”Öğrencilerimiz  Tenis, Top, Güreş ve Taekwondo yaparak eğlendiler. Hem de bilgi aldılar. Daha sonra yarışmalara geçildi. İlk önce 50 metre küçük kızlar ve küçük erkekler yarıştılar. Peşine de çuval yarışı Kızlar ve Erkekler kategorisinde yapıldı. Son olarak ise Kızlar ve Erkekler halat çekme yarışı yapıldı. Peşinden model uçak gösterisi yapıldı. Program sonunda yarışmalarda birinci ikinci ve üçüncü olanlara madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Alaçam Belediyesi tarafından 17 köy ilkokuluna spor malzemeleri dağıttık “dedi.
        ‘ÖĞRENCİLERİN MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU’
Statta biten program akabinde Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen üstü açık araba ile köy İlkokulundan gelen öğrencileri gezdirdiklerini  dile getiren  Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener,” Geyik koşan Öğretmenevinde yemeğe geçildi. Yemekten sonra  öğrencilere  palyaçolar tarafından balon dağıtıldı ve yüzlerine boyama yapıldı. Belki de içlerinde denizi ilk defa gören öğrencilerimiz  oldu  ve öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Öğrencilerin bazılarına sorduğumuzda bu tür programların her yıl yapılmasını istiyoruz. Bizim gibi köylerde okuyan öğrenciler için iyi  bir motive olur diye düşünüyoruz cevabini verdiler“ diye ifade etti.
                ‘İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZİ YÜRÜKTEN KUTLUYORUM’
          23 Nisan Etkinlikleri için ilçemize gelen 17 köy ilkokulu öğrencilerimizi burada ağırlamaktan  dolayı son derece mutlu olduğunu  belirten Belediye Başkanı Hadi Uyar,“ Bugüne kadar okullara desteğimi verdim ve bundan sonrada destek vermeye devam edeceğim “dedi. Erken saatlerinde İlçemizin en uzak köylerinden buraya gelerek bizleri şenlendiren İlkokul öğrencilerimizi yürükten kutluyorum ifadesin kullanan Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar," Bizim onlar için yaptıklarımız bundan sonraki yapacaklarımızın garantisidir, Spor Şenliği için buraya gelen 17 köy İlkokulu öğrencilerimiz bizler için bir altın parçasıdır onlar için ne yapsak azdır ”şeklinde konuştu.
          KÖKSAL ÖNER 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER