BAFRA’DA ÇELİKPARK AVM AÇILDI

Bafra’nın yeni alışveriş merkezlerinden biri olan Çelikpark Alışveriş Merkezi Emirefendi Mahallesi Samsun Caddesi No:103’de, hizmete açıldı.

BAFRA’DA ÇELİKPARK AVM AÇILDI

       Samsun Valisi İbrahim Şahin, Bafra ilçesinde Çelikpark Alış Veriş Merkezinin açılış törenine katıldı.

    SAMSUN VALİSİ İBRAHİM ŞAHİN, BAFRA İLÇESİNDEKİ “ÇELİKPARK” ALIŞ VERİŞ MERKEZİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

      Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açılış töreninde yaptığı konuşmada,’’Bu gün Bafra ilçemizde hepimizin gurur duyacağı çok güzel bir alış veriş merkezimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Ben bu törenimize katılarak bizleri onurlandıran başta Sayın Valimiz olmak üzere bütün konuklarıma hoş geldiniz diyor, saygılar sunuyorum. Günümüz dünyasında insanlara verilen hizmetlerin standartlarının yükseltilmesi açısından alış veriş merkezlerinin yaygınlaştığını görüyoruz. Bafra ilçemizde de böyle güzel bir hizmete bu günden itibaren kavuşmuş oldu. Ben bu alış veriş merkezinin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

       Samsun Valisi İbrahim Şahin törende yaptığı konuşmasında, ’’Alış veriş merkezleri tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaygınlaşmaya başladı. Türkiye’deki alış veriş merkezleri konusunda küçük esnafın eleştirileri meclisimizde bulunan milletvekillerimizi de etkiledi. Çıkarılan kanun ile alış veriş merkezlerinin içerisinde de esnafın satış yapabileceği alanların oluşturulması ile ilgili bir mecburiyet getirildi. Böylece esnafımız bir nebze rahatlamış oldu. Bafra’ya böyle bir alış veriş merkezi kazandırmasından dolayı yatırımcımızı kutluyorum. Son derece lüks, modern, güzel bir alış veriş merkezi burada hizmete açılmış. İnşallah bundan sonra küçük esnafı da dikkate alan bir yapı oluşarak buna benzer güzel alış veriş merkezleri  çoğalır. Benim Samsun’da göreve geldiğim günden bu yana dikkat çekmek istediğim bir konu da, burada üretilen ürünlerin marka oluşturulmasıdır. Ülkemizden yurt dışına gönderdiğimiz marka ürün sayısı çok az. Biz gelecek için markalı ve kaliteli ürünler üretip bunları ülkemizin yanında tüm dünyaya pazarlayabilmeliyiz. Aksi takdirde bu alış veriş merkezlerinde başkalarının ürettiği markaların ürünlerini sergilemek zorunda kalırız. Ben bu güzel eserin Bafra’ya kazandırılmasında emeği olan herkese çok teşekkür ediyor, bu eserin Bafra ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

        Açılışın ardından Çelikpark Alışveriş Merkezini vatandaşlar içeriye girerek gezdi.

       Samsun Valisi İbrahim Şahin’in konuşmasının ardından Çelikpark Alış Veriş Merkezinin açılışı, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Bafra Kaymakam Vekili Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ve davetli protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

 Açılış töreni sonrasında alış veriş merkezini gezen Samsun Valisi İbrahim Şahin’e, mekan hakkında ilgililer tarafından bilgi sunuldu.

       Törene; Samsun Valisi İbrahim Şahin, Bafra Kaymakam Vekili Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, AK Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP Samsun Milletvekili adayı Hüseyin Edis, MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, protokol üyeleri, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

       NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2015, 11:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
dilek
dilek - 9 yıl Önce

sinema ne zaman aktif olacak

Sinema
Sinema - 9 yıl Önce

sinema cuma günü hizmetinizde

SIRADAKİ HABER