MUHSİN YAZICIOĞLU BAFRA’DA DUALARLA ANILDI

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) şehit Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve ülküdaşları, şahadetlerinin 5. Yılında Bafra’da dualarla anıldı.

MUHSİN YAZICIOĞLU BAFRA’DA DUALARLA ANILDI

      Bafra İlçesinde; 5 Yıl önce şüpheli bir şekilde helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 ülküdaşı için Bafra Çarşı Camiinde, Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i şerif okutuldu. Mevlid-i Şerifte duygusal anlar yaşandı.

        25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınlarında şüpheli bir şekilde helikopterinin düşmesi sonucu beraberindeki 5 kişi ile birlikte şehit olan BBP'nin eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşları için, Büyük Birlik Partisi(BBP) Bafra ilçe teşkilatı tarafından Bafra Çarşı Camiinde, Yatsı namazının ardından başlayan Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Yatsı Namazına kadar devam etti. 

        BBP. Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar, dava ve gönül adamı olan merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nu unutmayacakları gibi unutturmayacaklarını söyledi.   

        Büyük Birlik Partisi Bafra İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerife; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, BBP Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar, SP. Bafra ilçe Başkanı Mustafa Öcal, BBP Bafra Belediye Başkan adayı H. Serhat Mürtezaoğlu,  BBP. Bafra Belediye Meclis üye adayları, Bafra Orta Gazeteciler Derneği başkanı ve Altınova Gazetesi sahibi Bilal Mürtezaoğlu, Okul Müdürleri, İşadamları, öğretmenler, mesleki oda temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

                                                                                    NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER