banner221

‘MÜSLÜMAN DİN KARDEŞİNİN YANINDA’ ETKİNLİĞİ

Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi, Filistin, Gazze, Doğu Türkistan, Suriye, Mısır, Irak, Arakan, Çeçenistan, Afganistan, Libya’da ve dünyanın her yerinde zulüm gören müslümanlar için ‘Müslüman din kardeşinin yanında’ etkinliği düzenledi.

‘MÜSLÜMAN DİN KARDEŞİNİN YANINDA’ ETKİNLİĞİ

      Bafra Kent Meydanında gerçekleştirilen etkinlikte, Filistin, Gazze, Doğu Türkistan, Suriye, Mısır, Irak, Arakan, Çeçenistan, Afganistan, Libya'da ve dünyanın her yerinde zulüm gören müslümanlar için Kur'an-ı Kerim okunduktan sonra dua yapıldı.

       Programda siyah ucakla, beyaz ucağın mücadelesi sahnelendi.

       Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu,"Bizler Bafra Gençlik Merkezi olarak, İslam coğrafyasında kan ağlayan Filistin, Gazze, Doğu Türkistan, Suriye, Mısır, Irak, Arakan, Çeçenistan, Afganistan, Libya'da, dünya üzerinde nerede din kardeşlerimiz kan ve gözyaşı döken din kardeşlerimiz varsa, Bafra Gençlik Merkezi olarak onların yanında olduğumuzu belirtmek amacıyla, üyelerimiz, gönüllülerimiz ve velilerimizin de katılımıyla program gerçekleştirdik. Kötülüğü ve savaşı temsil eden siyah uçakla, barışı ve güzelliği temsil eden beyaz uçağın mücadelesini programımızda gerçekleştirdik. Bizim dünyamızda, gençliğimizin dünyasında kazanan beyaz uçak oldu" dedi.  

     Program dua ile sona erdi. 

                         NAMIK AZGIN       

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER