NİCE 30 AĞUSTOS’LARA ...

Bafra ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramının 92’inci yılı yapılan etkinliklerle kutlandı.

NİCE 30 AĞUSTOS’LARA ...
     Kent Meydanında başlayan tören Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Çelenk sunumun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

                  ÇELENK KOYMA VE TEBRİKAT TÖRENİ İLGİ GÖRDÜ

    İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından katılımcılara Büyük Taarruz Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nde yaşananlar, Atatürk’ün Büyük Taarruz hakkındaki konuşmaları ve Türk milletine verdiği öğütler okundu.

   Bafra’da ilk tören, sabah saat 10.45’de Bafra Kent Meydanında Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başladı.

             30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 92.YILDÖNÜMÜ BAFRA’DA KUTLANDI

     Bafra’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92.Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, Kent Meydanında tören düzenlendi. 

     30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında, Bafra Kent Meydanında bulunan Atatürk Anıt’ı önünde çelenk sunumu gerçekleştirildi.

     Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, Bafra Kaymakamlığı, Bafra Garnizon Komutanlığı ve Bafra Belediyesi çelenkleri Atatürk Anıtına konuldu.

     Törene, Alaçam Kaymakamı Bafra Kaymakam vekili Oğuz Alp Çağlar, Bafra Askerlik Şubesi Başkanı Garnizon Komutanı vekili Serkan Savaş, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra ilçe Jandarma Komutan vekili Karakol Komutanı Üsteğmen Volkan Yıldırım, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay, MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra ilçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Sade,  Bafra Orman İşletme Müdürü Ahmet Ulukan, Bafra Nüfus Müdürü Mehmet Ali Temiz, Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz,  İşadamları,  siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri şube başkanları,  Muharip Gaziler, Sivil Toplum Örgütleri, Mahalle Muhtarları, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı. 

      Bafra Kent Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından Bafra Kaymakamlık makamında, Alaçam Kaymakamı Bafra Kaymakam vekili Oğuz Alp Çağlar, Bafra Garnizon Komutan vekili Serkan Savaş, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ile birlikte tebrikleri kabul etti.

                   “BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET EN KIYMETLİ HAZİNEMİZDİR”

     30 Ağustos Zafer Bayramının çok önemli olduğunu belirten Alaçam Kaymakamı Bafra Kaymakam vekili Oğuz Alp Çağlar, “Ülkemize çevre olan ülkeleri maalesef görüyoruz. Çevremizde komşu ülkeler, böyle sağlam devlet teşkilatı bağımsız hür bir devlete sahip olmayanlar, hep eziyet içerisindeler. Hürriyeti olmayanın maalesef hiç bir şeyi olmuyor. Bağımsızlık ve hürriyet, en kıymetli hazinemizdir. Bu ruhu her zaman vurgulamak ve hatırlamak lazım” dedi.      

            NAMIK AZGIN   

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER