SAMSUN TSO YÖNETİMİ’NDEN KAYMAKAM ATLAMAZ’A “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, İlkadım Kaymakamlığı’na atanan Turan Atlamaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SAMSUN TSO YÖNETİMİ’NDEN KAYMAKAM ATLAMAZ’A “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

      Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Haluk Akyüz ve Mustafa Kemal Şahin, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Yiğit Tören ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Beytekin, Ayhan Çakır ve Oğuzhan Serinkaya, geçtiğimiz günlerde İlkadım Kaymakamlığı görevine başlayan Turan Atlamaz’a, “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. 

                              ‘İLKADIM İLÇEMİZ İÇİN DE AYRI BİR ŞANS’
      Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, yürüttükleri faaliyetler hakkında Kaymakam Turan Atlamaz’ı bilgilendirdi. 

      Kaymakam Turan Atlamaz’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Murzioğlu, “Kamu yöneticiliğinizin yanında komşu ilimiz Çorum’da 6.5 yıl belediye başkanı olarak yerel yönetimler noktasında bir tecrübeye  sahip olmanız şehrimiz ve İlkadım ilçemiz için de ayrı bir şans. Hizmet binamızın sınırları içinde bulunduğu İlkadım ilçesi, Türkiye’nin çoğu ilinden daha büyük ve daha fazla nüfusa sahip. İlkadım ilçemiz, Samsun’un merkezi ve aynası. Biz de sizler gibi şehrimize ve insanlarımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Şehrimizde kurumlar arasında güzel bir birliktelik söz konusu. Sizler de bizleri kendinizden biri olarak kabul görün. İnşallah bundan sonra her alanda birlikte çalışıp, daha güzel hizmetleri ortaya çıkartacağız” diye konuştu.
                                            ‘KENDİMİ MUTLU HİSSEDERİM’
       Samsun ve İlkadım halkına hizmet etmenin kendisi için bir şeref olduğunu kaydeden Kaymakam Turan Atlamaz ise, “Öncelikle Samsun’da olmaktan çok mutluyum. Aslen Çorumlu olmam dolayısıyla adeta kendi topraklarımdayım. Samsunlu neye ağlar ise, Çorumlu ona ağlar. Samsunlu neye güler ise, Çorumlu da ona güler. Onun için ben kendi topraklarımda, kendi insanlarıma hizmet vermenin onuru yaşayacağım. İlkadım’da İlkadım insanına, Samsun insanına ne kadar hizmet edersem, ne kadar onların derdini derdim bilirsem, problemlerine çözüm bulursam kendimi mutlu hissederim. Samsun büyük potansiyele sahip bir ilimiz. İnşallah hep birlikte el ele vererek potansiyelimizi en iyi şekilde değerlendiririz. Mutlaka çevre illerle de diyalog içinde olmalıyız. Müşterek hareket edersek sadece biz değil, ülkemiz kazanır. Allah’ım bizleri utandırmasın”  şeklinde konuştu.  
          KÖKSAL ÖNER 
 

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2014, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER