ŞEHİT AİLELERİNE 24 KASIM’DA ANLAMLI ZİYARET

Bafra Barbaros İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Sadettin Kutlu ile Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

ŞEHİT AİLELERİNE 24 KASIM’DA ANLAMLI ZİYARET

      Bafra Yeni Kent Meydanında düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler günü programından sonra Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğini ziyaret eden öğrenciler burada duygusal anlar yaşadılar.

       Ziyarette bir konuşma yapan öğretmen Kutlu,'' Başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımızın bağımsızlığını, milletimizin istiklalini korumak adına, bayrak inmesin, ezan susmasın diye düşmanlarla savaşarak kara toprağa düşen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bafra Şehit Ailelerinin yapmış olduğu her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmaya çalışıyoruz. Buraya öğrencilerimle gelmemim nedeni ise küçük yaşta çocuklarımızın kafasında milli duyguların vatan ve bayrak sevgisinin gelişmesi,bu vatanın kolay kazanılmadığını uğrunda binlerce şehit verildiğini, vatan toprağının her karışının şehit kanları ile sulandığının bilincinde olarak çok çalışmaları milletimizi çağdaş, uygarlık seviyelerini çıkarmaları içindir''dedi.

    Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin ise,''Minik öğrencilerimizin ziyaretinden çok duygulandık. Ayrıca bizleri ziyaret eden Bafra Barbaros İlkokulu öğretmeni Sadettin Kutlu nezdinde ise tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlarım''diye konuştu. 

     Verilen ikramlardan sonra toplu halde resim çekildi.

                                                                                                    NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER