İRFAN KARAGÖL’DEN SENDİKA ZİYARETİ

AK Parti Bafra Belediye Başkan aday adayı İrfan Karagöl, ilçede gerçekleştirdiği esnaf, sendika, mesleki oda, sivil toplum örgütleri ziyaretlerini sürdürüyor.

  İRFAN KARAGÖL’DEN SENDİKA ZİYARETİ

       AK Parti'den Bafra Belediye Başkan aday adayı olan İrfan Karagöl, Memur-Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen Bafra ilçe teşkilatını ziyaret etti.

       Yerel seçim dolayısıyla çalışmalarını hızlandıran İrfan Karagöl, Memur-Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen ve Diyanet-Sen Bafra ilçe teşkilatını ziyaret ederek, Memur-Sen ilçe başkanlığı ve Eğitim Bir-Sen ilçe Başkanlığı yapan Hamdi Yıldız ile bir süre görüştü.

         AK Parti Bafra Belediye Başkan aday adayı İrfan Karagöl, Seçim sürecini ve eğitimcilerin yerel yönetimlere bakışını dinledi.

       Ziyarette konuşan AK Parti Bafra Belediye Başkan aday adayı İrfan Karagöl, "Bafra'da yerel yönetim konusunda sıkıntının var olduğunu gördüm. Bu anlamda yerel yönetimde sıkıntıları çözmek için aday adayı oldum. Bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizleri de ziyaret etmenin memnuniyeti içerisindeyiz. Kent yönetim anlayışımızda ortak akıl ve istişare var. Şehir planlamada da uzman ekibimiz var ve bu konuda sürekli proje yapacağız" dedi.

       Bafra'nın görüntüsünün her zaman değişmesi gerektiğini belirten İrfan Karagöl, "Yerel yönetimde bir belediye başkanı bir yöneticicidir. Doğru yerlerde doğru hamle önemlidir. Bu anlamda talip oldum. Siyaset halka hizmet etmektir. Bu anlamda hep halkın içinde oldum" diye konuştu.

      Memur-Sen ilçe başkanlığı ve Eğitim Bir-Sen ilçe Başkanlığı yapan Hamdi Yıldız ise, Bafra ilçesinin gelişmesini önemsediklerini ve yönetimle ilgili tüm sıkıntıları dile getirdiklerini belirtti. 

                                                                                          NAMIK AZGIN 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER