Milletvekili Köktaş, Dikbıyık Kız Talebe Yurdu ve Çocukevi'nin açılışını gerçekleştirdi

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Dikbıyık Kız Talebe Yurdu ve Çocukevi'nin açılışını düzenlenen tören ile gerçekleştirdi.

Milletvekili Köktaş, Dikbıyık Kız Talebe Yurdu ve Çocukevi'nin açılışını gerçekleştirdi

      Dikbıyık İlim İrfan ve Kültüre Hizmet Derneği'nin Dikbıyık Merkez Bahçelievler Mahallesi'de yapmış olduğu Kız Talebe Yurdu ve Çocuk evi düzenlenen tören ile hizmete açıldı. 
     Gerçekleşen merasime AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, dernek yönetici ve üyeleri, mahalle sakinleri ve hayırseverler katıldı. 
     Okunan Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra dernek yetkilisi tarafından yapılan yurt ve çocuk evi hakkında bilgiler verildi. 
      Hizmete açılan Kız Talebe Yurdu ve Çocuk evinin hayırlı olması temennisi ile sözlerine başlayan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise, "Yurtlar dünyaya, ülkemize, insanlara ve kendine karşı sorumluluklarının farkında, tarihine, çağına ve yarınlara duyarlı, kardeşliğin, merhametin, sevginin ve iyiliğin yaygınlaştırılmasında, bilgili, inançlı ve çalışkan bir nesil yetiştirmenin gayretinde olan müstesna bir kuruluşlardır. Bu anlamda Öğrencilerimize barınak yeri hazırlamak yapılabilecek hayırların en güzelidir. Çocuklarımızın gelecek nesillere en iyi şekilde yetişecekleri bu güzel mekânları hazırlayan derneğimize, bütün hayırsever kardeşlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güzel öğrencilerimize de feyzi açık ilimler tahsil etmelerini niyaz ediyorum. Allah mübarek eylesin, Allah buralarda güzel ilimler tahsil etmeyi nasip eylesin" dedi.
       Konuşmaların ardından 70 kişilik yurdun açılışı gerçekleştirildi. Besleme çekerek kurdeleyi kesen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, yurdun eksiklerinin tamamlanması için yapılan kampanyaya da destek verdi.
          NAMIK AZGIN  

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2016, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER