TORUN,”TERÖRDEN DOLAYI SEBZE ARAÇ SAHİPLERİ DOĞU ANADOLUYA GİTMEK İSTEMİYOR”

Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Sebze ve Meyve Halinde komisyonculuk yapan Mehmet Torun, terör meselesinden dolayı Doğu Anadolu’ya nakliyat konusunda araçları gönderemediklerini söyledi.

TORUN,”TERÖRDEN DOLAYI SEBZE ARAÇ SAHİPLERİ DOĞU ANADOLUYA GİTMEK İSTEMİYOR”

        Sebze komisyoncusu Mehmet Torun,” Salçalık kırmızı kapya biber şuan Bafra ilçesinde pazara indi. Şuan hem üretici, hem tüketici, hemde komisyoncu açısından fiyatı iyi, bizim biberimiz genelde doğuya gidiyor. Şuan nakliyat ve kamyonlar konusunda sıkıntımız var. Nakliyat konusunda doğuya arabalar gitmiyor. İç kısımda ise, biberimiz marketlere ve manavlara gidi yor. Maket ve manav tüketim işini bitiremiyor. Bafra ovasında şuan sebze ve meyve bol” dedi.

 -“SEBZE KALİTESİNDE TÜRKİYE’DE, BAFRA OVASI ŞUAN BİR NUMARA”        

       Kokusu, tadı ve ekonomikliğiyle fark oluşturan yerli sebzelerin, hem pazarcıyı, hem de vatandaşı sevindirdiğini belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Sebze ve Meyve Halinde komisyonculuk yapan Mehmet Torun, “Bafra ovasının karpuzumuzun, kavununun tadını hiçbir yerin karpuzu, kavunu tutmaz. Bizim kırmızıbiberimiz etli çok güzel, herkes kırmızıbiberimizi beğeniyor” diye konuştu.

         NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2015, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER