“HAK ER VEYA GEÇ GALİP GELECEKTİR, BUNDAN KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN”

AK Parti Samsun Milletvekili ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Hasan Basri Kurt, Bafra esnafını ziyaret etti.

“HAK ER VEYA GEÇ GALİP GELECEKTİR, BUNDAN KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN”

     Bafra esnafı tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Kurt gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

    Kurt, “Terörle mücadelede kararlıyız. Devlet olarak el ele verip bu işin üstünden inşallah geleceğiz. Bu süreçte rehavete, en ufak bir zaafa yer olmayacak. Anladıkları dilden konuşup yolumuza devam edeceğiz” dedi.

     Kurt ayrıca bu mücadelenin Hak ile batılın mücadelesi olduğunu ve Hakkın er veya geç galip geleceğini, bundan kimsenin endişesi olmaması gerektiğini belirtti.

     Bafra’ya yapılacak olan yatırımlardan da bahseden Kurt, “Medikal ekipman üretiminde dünya’da söz sahibi olan Samsun, Bafra Medikal Organize Sanayi Bölgesi sayesi sayesinde daha önemli yerlere gelecektir” diye konuştu.

     Kurt, yapılacak yatırımlar sayesinde Medikal OSB’nin Bafra’ya büyük katkısı olacağını ve binlerce gencimize burada iş olanağı sağlanacağını belirtti.

    Türkiye’de ilk Medikal OSB’nin Bafra’ya yapılacağını söyleyen Kurt, “Bafra Medikal Organize Sanayi Bölgesi ülkemizde ilk Medikal Organize Sanayi Bölgesi olması hasebiyle büyük önem arz etmektedir. Kısa sürede yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi göstereceğini inanıyorum” şeklinde konuştu.

    Samsun’da çeşitli yerlerde bu alanda faaliyet gösteren 43 firmanın tamamına yakının Bafra’ya gelip yatırım yapacağını söyleyen Kurt, bu konudaki çalışmaların devam ettiğini ve işin takipçisi olacaklarını belirtti.

    Ayrıca esnaf ziyaretinde Kurt’a, AK Parti Bafra İlçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

         NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2015, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER