Türk Polis Teşkilatının 170. Yılı Kutlandı

Bafra ilçesinde, Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. Yıldönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatının 170. Yılı Kutlandı

        Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170.Yıldönümü nedeniyle, Bafra ilçesinde kutlama programı düzenlendi.

       Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler Kent Meydanında saygı duruşu, istiklal marşı ve Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı. Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu.

          Kutlama programına; Bafra ilçe Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Garnizon Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Bafra ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, Bafra Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Askerlik Şubesi başkanı Yüzbaşı Serkan Savaş, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra Orman İşletme Müdürü Ahmet Ulukan, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra Mal Müdürü Tuğrul Naki Güner, Bafra Nüfus Müdürü Mehmet Ali Temiz, Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra 75.Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu, Bafra Kaymakamlığı Sosyal ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Daire Müdürleri, Bafra Adliyesinde görev yapan hakim ve savcılar,  Emekli Polisler, Polis Merkezi Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, sivil toplum örgütleri, polisler ve vatandaşlar katıldı.

         “EMNİYET TEŞKİLATI 24 SAAT VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNDEDİR”

          Bafra ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit,          Vatandaşların emniyet teşkilatına gösterdiği güven, yakın ilgi, sevginin her zaman zor görevlerin ifasında emniyet teşkilatına güç verdiğini söyledi.

           Törende, ‘Türk Polisinin kendisine inanan ve güvenen ve destek veren halkının polisidir” diye hitap eden Bafra ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit,” Bugün Türk halkının sevgi ve güvenini kazanmış, demokratik hukuk devletinin Atatürk İlke ve İnkılâplarının ve Cumhuriyetin koruyucu ve teminatı olan halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasında büyük bir cesaret azim ve kararlılıkla çalışan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170’inci kuruluş yıldönümünü sizlerle birlikte kutlamanın büyük gurur ve mutluluk duyduğumuzu belirterek, en içten saygı ve şükranlarımı arz ederim. Kuruluşundan bugüne edindiği tarihi birikimlerle, her geçen gün kendisinden daha fazla söz ettiren, polis teşkilatımız, planlı ve programlı çalışmalarıyla, kaliteli insan gücüyle ve halkımızın desteğiyle, başarısını devam ettirecektir. Emniyet Teşkilatı olarak amacımız, öncelikli suçun işlenmesini önlemek, suç işlenildikten sonra da, suçun faillerini ortaya çıkararak yakalamaktır. Sucu önleme ve suç işleyenlerin yakalanmasında, başarının en önemli unsurlarından biri vatandaşlarımızın desteğidir. Bu desteğin artarak devam edeceğine inancımız tamdır. Halkımızın teşkilatımıza gösterdiği yakın ilgi, sevgi ve güven destekleri zor günlerin ifasında, bizlere her zaman güç vermektedir” dedi.

            Bafra Kent Meydanındaki törenden sonra Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinde, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce organize edilen, Kokteylden sonra tebrikler kabul edildi.

           Bafra ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Polis Halk ilişkilerinin geliştirilmesi, toplumda suç kaygısının azalması, proaktif polislik yaklaşımının benimsenerek suçların önlenmesi ve vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla yapılan projelere destek veren MediBafra Hastanesi mesul müdürü Dr. Şafak Aygül’e, Bil Dershanesi Müdürü Selçuk Yıldırım’a, Bafra Koleji Müdürü Cafer Koç’a, Delta Koleji Müdürü Kadir Yaşa’ya, Sem Tekstil İşletme Müdürü Mehmet Kurt’a Bafra Kaymakamı Halis Arslan tarafından teşekkür belgesi  takdim edildi.

 NAMIK AZGIN  


Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER