ALAÇAM’DA GEÇİÇİ OTOBÜS TERMİNALİ YAPIMI DEVAM EDİYOR

Alaçam’da, Geçici Otobüs Terminalinin Yapım Çalışmalarında sona yaklaşıldı.

ALAÇAM’DA GEÇİÇİ OTOBÜS TERMİNALİ YAPIMI DEVAM EDİYOR

       Alaçam Belediyesi tarafından şehirlerarası ve şehir içi ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla geçici otogar yapımı devam ediyor.

       Alaçam Cumhuriyet Meydanında bulunan Otobüs terminallerinin ihtiyaçların karşılamak amacı ile Alparslan Mahallesi Uluçay caddesine yapımına başlanan geçici otogarın yapım çalışmaları yeni otogar hizmete girene kadar faaliyet gösterileceği bildirildi.

       Hayvan pazarı yanında yapımına başlanan geçici otogar en kısa zamanda bitirilerek Cumhuriyet Meydanında bulunan otobüs firmaları bundan sonra yeni otogar yapılana kadar buradan hizmet verecek. Alaçam Belediye başkanı Hadi Uyar, Belediye Fen İşleri Müdür Fatih Bekar’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.    

        Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar yapılan çalışmaların aralıksız devam ettiğini sözlerine ekledi.

        Alaçam ilçesinin Alparslan Mahallesi Ulu Çay mevkiinde yapımı devam etmekte olan şehirlerarası geçici otobüs terminalinin peron alanı yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar yapılan çalışmaları ile ilgili olarak geçici otogarın yapımının bitmek üzere olduğunu ve en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunmayı planladıklarını, çalışmaların aralıksız devam ettiğini sözlerine ekledi.

         Alaçam Belediyesi Fen İşleri Müdürü Fatih Bekar ve Büyük Şehir Alaçam-Yakakent Şube Müdürü Buğra Usta ile fikir alışverişinde bulunuldu, yapılacak işler hakkında bilgi aldılar.

             NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2015, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER