BAŞKAN ŞAHİN,’550 ARAÇLIK OTOPARKLAR HİZMETE GİRİYOR’

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Pazaryeri çevresinde iki adet olmak üzere Kent Meydanın da ki yer altı otoparkıyla beraber üç adet oto parkı devreye soktuk” dedi.

BAŞKAN ŞAHİN,’550 ARAÇLIK OTOPARKLAR HİZMETE GİRİYOR’

        440 araç kapasiteli üç oto park ile ilgili düzenlemelerin  tamamlandığını ifade eden  Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,”Yaşar Doğu Caddesi’nde ki oto parkın da mayıs ayında devreye girmesiyle toplam 550 araçlık 4 oto park Bafralıların hizmetinde olmuş olacak. Oto parklarda ki hizmetler, Bafra Belediyesi bünyesinde kurulan İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından verilecek” dedi.

            ‘İLÇEMİZİN ARAÇ TRAFİĞİNİN BİR MİKTAR RAHATLAYACAĞIZ’
         Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin “Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ve diğer müdürlüklerimizin de koordineli çalışmaları sonucunda bir süredir devam eden faailetler tamamlanmış ve 3 oto parkımız halkımıza hizmet vermeye başlamıştır. Bu üç oto parkımızın kapasitesi 440 araçtır. Ayrıca kısa bir zaman sonra da 110 araç kapasiteli Yaşar Doğu Caddesi’nde bulunan bir oto parkımız daha hizmete girecek ve 550 araçlık bir kapasiteye ulaşacağız. Bu çalışma ile ilçemizin araç trafiğinin bir miktar rahatlayacağına inanıyorum. Halkımızın bu konuda duyarlı ve yardımcı olmasını rica ediyorum ”diye konuştu
         ‘HEMŞEHRİLERİMİZİN DESTEK VE YARDIMLARI ÇOK ÖNEMLİDİR’
        Oto parklarımızda hemşerilerimizin araçları hem daha güvenli olacak hem de oto park ücretlerinin daha da ekonomik olduğunu belirten Başkan Şahin,” Zaman içerisinde ilçemizin başka merkezlerinde de oto parkları hizmete sokacağız. Samsun Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararı ile ilçe emniyet müdürlüğümüzle işbirliği halinde Pazaryerimiz çevresinde trafik düzenlemeleri yapmaktayız. Bu çalışmalar ile trafik akışını rahatlatmayı hedefliyoruz. Toplum yararına olan her konuda hemşehrilerimizin destek ve yardımları çok önemlidir. Bugüne kadar bu desteği her zaman gördük. Bu konuda da göreceğimize inancım tamdır. Bafra’mızın kentleşme çalışmalarında trafik konusuna önem veriyoruz. Halkımızın vereceği desteğe şimdiden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

        KÖKSAL ÖNER 
 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2015, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER