TÜRKAV Bafra Basınıyla Buluştu

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Bafra Şubesi, Bafra basınıyla tanışma kahvaltısı düzenledi.

TÜRKAV Bafra Basınıyla Buluştu

      Toplantı Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde bulunan TÜRKAV şubesinde gerçekleştirildi. Kahvaltıya Bafra'da bulunan basın mensupları ile TÜRKAV Bafra şube başkanı Gıyas Varol ve yönetimi iştirak etti.
      Yapılan Kahvaltı sonrası sohbet havasında geçen toplantıda Bafra ve Türkiye gündemi tartışıldı.
      TÜRKAV Bafra Şube Başkanı Gıyas Varol, TÜRKAV`ın amaçları hakkında bilgi verdikten sonra Bafra'da son zamanlardaki trafik ekiplerinin yanlış uygulamaları hakkında tepkilerini ortaya koydu.
     Varol konuşmasında; "Trafik ekiplerinin rutin olarak yaptığı uygulamaları Bafra'nın merkezinde yapılmasının yanlış olduğunu düşünüyorum. Bafra'nın çıkış noktalarında yapılsın ama şehir merkezinde insanların işlerinden alıkoyuyor. Biz polis görmekten ve onların varlığını hissetmekten memnunuz ve eminim memnun olmayan vatandaşımızda yoktur. Biz bu konuda gereken çalışmayı gerekli başvuruları yapacağız. TÜRKAV olarak çeşitli faaliyetlerimiz olacak siz basın mensupları bu konularda zaman zaman bilgilendirilecek siniz. Buraya gelip bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum" dedi.
     Toplantı fotoğraf çekimleri ile son buldu.

                                                                                             NAMIK AZGIN 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER