BBP BAFRA SEÇİM BÜROSU AÇILDI

Büyük Birlik Partisi(BBP) Bafra ilçe Başkanlığının hazırladığı Seçim Bürosunun Akbank karşısı Baltaoğlu Sokakta kalabalık bir törenle açılışı yapıldı.

 BBP BAFRA SEÇİM BÜROSU AÇILDI

      Yapılan açılışa partililer ve vatandaşlar katılırken, BBP Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar ve BBP Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu birer konuşma yaptılar.  

       İlk konuşmayı yapan Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra İlçe Başkanı Turhan Bayraktar, "Büyük Birlik Partisinin ilçe seçim merkezinin açılış törenine hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. 20 yılı aşkın bir süredir, Büyük Birlik Partisi Türk siyasi arenasında, siyasi faaliyetlerini devam ettirmektedir. Bu dönemde Bafra'mızda, Anavatan Partisi, Doğru Yol Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi belediye başkanlıklarını alarak Bafra'ya hizmet etmişlerdir. Hizmetleri ortadadır. Artık sıra bize gelmiştir. Bizim hizmetlerimizde asla geçici olmayacak, kalıcı hizmetler olacaktır. Bunun nüvelerini şuanda görmekteyiz. Seçimi kazanma konusundaki azmimiz ortadadır, halkımızda buna hakkıyla teveccüh göstermektedir. Eski yönetim tarzlarının bir faydasının Bafra'da oluşmadığını herkes görmüştür. Büyük Birlik Partisi hareketi Bafra'da seçimlerin sürprizi olacaktır" dedi.

        BBP Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu ise, " Bafra bir ilmidir, ilçemidir, beldemidir, kasabamıdır, köy müdür? Bafra nedir? Bafra aslında bunların hepsidir. Bafra 38 ilden büyük, 145 bin nüfusu ile 115 köyü,21 mahallesi,4 beldesi ile koskoca bir şehirdir. 1930 yılında Bafra Türkiye'nin ilk ihracatını Amerika'ya yapmış. 

 Ne olmuşta 82 yıl sonra Bafra bir köy haline gelmiş? Köy de olamaz. Köylerin havası, suyu, trafiği yoktur ancak Bafra`da bunlar en uç noktalarda. Otopark yapacağız diyenlere sesleniyorum. Yollarımız, Caddelerimiz araç yığını halinde, esnafımız iş yapamaz durumda sıkıntı büyük otopark yapacağız diyen arkadaşlara sesleniyorum. Otoparkları nereye yapacaksınız? Bunun planlaması var mı? İnternet'ten resimler indiriliyor gösteriliyor. Önce planlanması gerekiyor sonra eğitim verilmesi gerekiyor. Bafra'nın temel alt yapısı yapılmış, yağmur yağdığında her yer göl.150 milyon TL Para harcanmış. Bu sorun devam ediyor ve bu milletin sırtındadır tekrar yapılacak yapılmak zorunda. Bafra'nın geçmiş bir tarihi dokusu vardı yok ettik.
Bafra'da spor yok. Bir tane 1930 Bafrasporumuz var, 3. Lige çıkıyor sonra amatör lige geri düşüyor. Alt yapı yok. Ne spor altyapısı, ne şehir alt yapısı nede ticari alt yapısı var Bafra'nın, hiç biri yok. BBP teşkilatı olarak buna yemin ettik. Bafra`yı yeni Bafra yapacağız. Bu sorunları Belediye başkanı, Belediye meclisi, Kent konseyi yapamaz bunu millet yapar. Birlikte olalım Bafra'yı yeni bir Bafra yapalım. İş ve İstihdamı yükseltmek için Bafra'nın ürünlerini markalaştırmak zorundayız. Sığınma evleri yok. Kadın hiç düşünülmüyor Bafra`da. Kent konseyi var, gençlik konseyi yok. Çocuk hakları yok Bafra`da biz bunu sağlayacağız. Avrupa Birliği fonlarını da alacağız inşallah, bu bölgede hiç kullanılmamış bu fonlar. Avrupa birliği fonlarını kullanmamız gerekiyor. Daha öncede bunları anlattıktan sonra eleştirildim. Liman yapacakmış, denize yol yapacakmış dediler. Yolu ben yapacağım limanı halk yapacak devlet yapacak" diye konuştu.
     Konuşmaların tamamlanmasının ardından Seçim Bürolarının açılışı BBP Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu ve BBP Bafra ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

                                                                                   NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER