Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi Çalışmalarını Anlattı

Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi başkanı Ünal Bandır, alışveriş merkezleri ve firmalar ile yaptıkları görüşmelerdeki indirimleri anlattı.

Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi Çalışmalarını Anlattı

    Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi Başkanı Ünal Bandır, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
    Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi başkanı Ünal Bandır,”Bafra Özel MediBafra Hastanesi’nde üyelerimiz ve bakmakla yükümlü olduğu ailelerine sağlık hizmetlerinde % 20 indirim, Metro Otobüs İşletmesi İle yapılan seyahatlerde üye ve bakmakla yükümlü ailelerle % 20 indirim, AS Bafra Otobüs İşletmesi ile yapılan seyahatlerde  üye ve bakmakla yükümlü ailelerine % 20 indirim, Özçelik Petrol Ürünleri Yeni Hastane karşısı, Motorin Eurodiesel  % 8, Benzin % 5,, LPG % 18,5, LPG  indirim satış fiyatı şuan 2.14, Pak Petrol, Motorin Eurodiesel  % 8, Benzin % 4, LPG % 12,5 indirim aldık” dedi. 
      Zühtü Erol’a ait İpragaz Bayiinden % 17, Çelebi Kömür’den 6 ay taksitle Yılyak 580, Safi kömür 650 TL kapı teslim indirimler aldıklarını belirten Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi başkanı Ünal Bandır,”Üyelerimiz için Kayra Halı yıkamadan, Bıcı bıcı Oto yıkamadan % 20 indirim aldık. Ufuk AVM Konfeksiyon Giyim Mağazasından Bafra Gençlik Etüt Merkezinden, Oba Et Marketinden kıyma, kuşbaşı kemikli et indirimi olarak %15,Manolya Düğün Salonundan düğünlerde %20, ÖSM Sigorta Aracılık Hizmetleri, her türlü araç, ev ve tarım sigortası  %5, Bulvarda Hacıbaşoğlu Pasajında Öztürkler Mobilyadan halı, mobilya ve Tekstilde % 15, beyaz eşya ve Zücaciyede % 5 indirimler aldık. Balakçı Gıda Unlu Mamullerinden ekmek 65 kuruş, diğer mamullerde ise, % 20 indirim aldık. Kavalcıoğlı Marketten toplu alışverişte  % 5 indirim, Başkan Halı Yıkamadan ise; % 30 indirim alırken, Balıkesir Erdek Narlı Dinlenme Tesislerinde cazip fiyatta bir haftalık tatil fırsatı alırken, Merkez Kırtasiye Gökhan Balakçı’dan ise % 10 indirim aldık” diye konuştu. 
               NAMIK AZGIN   
     

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2016, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER